Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
opony??
Autor Wiadomość
BaseBall
Gość
Wysłany: 2005-09-01, 19:02   

JA chce teraz kupić na przód do trabiego Nawigatory za 102zł za sztuke mówie tutaj o nowych.a i do tego napompować je azotem.....145 R13 70..mam nadzieje że dobra konfiguracja??? prosze o dordzenie...

PS.Przepraszam ze się powtarzam ale nikt mi nie doradził...
Pozdrawiam...

Piter_yo
Gość
Wysłany: 2005-09-01, 19:59   

a po co i azot :), nie lepiej helem, beda lzejsze :P, a co do ceny to mysle ze uczciwa. Teraz apropo podwyzszania, tak jak wally mowil jak na samych sprezynach i amorkach podniesiesz to bedzie hu.owy pozytyw, i sobie za bardzo nie pojezdzisz :|, lepiej dac jakies tuleje dystansujace ktore beda odpychaly wachacze od podwozia, na tm napewno zyskasz wysokosc oraz w miare dobra kontrole nad tylkiem, tylko nie przeginaj bo tyleje moga sie zerwac i bedzie nie ciekawie, co do panow ktorzy lubia orginaly to nic nie mam przeciwko, ale rozumiem tez postawe "goscia" ktory tym sie podirytowal, nie chce tu pejnic roli rozjemcy, ale sytuacja taka jest przynajmniej nie mila nie tyle co dla ludzi uczestniczacych w "bijatyce" ale i dla innych uzytkownikow forum, a zmiezam do tego, iz jezeli ktos nie wie co sensownego poradzic to niech nie zabiera glosu bo kurcze chyba na forum nie chodzi o przepychanki tylko o gadanie na pewnym poziomie intelektualnym. Prawda koledzy trabanciarze??
pzdr and Peace
Piter (Piter_yo)

Bigos
Gość
Wysłany: 2005-09-02, 09:18   

Jeśli chodzi o te nawigatory , to mysle że to idzie jakośc z ceną , jeśli jeździ sie spokojnie , normalnie urzytkuje trabanta , to mysle że nie ma co przepłacać na Pirelli czy inne wynalazki , wiadomo że to juz inny komfort jazdy . Ale jakośc idzie z ceną

gosc
Gość
Wysłany: 2005-09-02, 16:40   

Wally, bigos, piter_yo -thx bo wlasnie mniej wiecej o to mi chodzilo,, teraz przeliczymy to na złotówki i zobaczymy co wyjdzie :-)

pozdrawiam

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2005-09-03, 08:22   

...Nawigatory za 102zł za sztuke mówie tutaj o nowych.a i do tego napompować je azotem.....145 R13 70..mam nadzieje że dobra konfiguracja??? prosze o dordzenie...

W powietrzu jest i tak 80% azotu. Wiele to nie zmieni, w tak małej oponce skoki ciśnień i tak są niewielkie.

Kędzior
Gość
Wysłany: 2005-09-03, 09:51   

a @!#$... kupuje malucha :D

BaseBall
Gość
Wysłany: 2005-09-03, 23:39   

KOchani macie racje wielkie sorry...myślałem zapewne o tym co na NORAUTo pompują to chyba hel jest...nie wiem dlaczego ubzdurało mi sie z azotem racja mój błąd!

stona
Gość
Wysłany: 2005-09-04, 09:38   

jak zalozylem do siebie 15, to sie podwyzszyl troszke. ale na oponkach 195 po koleinach sie jedzie strasznie, jak rowno jest to super. felgi 15 6J et 45. nic nie obciera, zalozone bez przerobek. (jak go zaladuje i wjade w dziure to troszke z tylu szura felga o talerzyk sprezyny, ale to rzadko)

pozdro :)

BaseBall
Gość
Wysłany: 2005-09-05, 14:59   

właśnie a co do zmiany felg to jaki rozstaw śrub jest w Trabie 601 bo słyszałem że nieco inny od tych w 1.1???

macq
Gość
Wysłany: 2005-09-05, 16:53   

Inny niestety :[

Spiderman_2005 / Karaś :)
Gość
Wysłany: 2005-09-05, 20:29   

z tego co pamietam to 4x98mm (?) mn. alfy i fiaty :P

Z10m3k
Gość
Wysłany: 2005-09-07, 11:53   

a w 601 jest 4x160 raczej nie dodotania aluski chyba ze orginalne

macq
Gość
Wysłany: 2005-09-07, 13:52   

Tak sie ostatnio przypatrywałem samochodom na parkingu i zuważyłem, ze skoda 105 ma podony rozstaw śrub. Nie przypasi od skody?

dominior
Gość
Wysłany: 2005-09-07, 15:22   

mam jedna felge do pchniecia nawet ma opone felga jest od 601 chyba jakby ktos chcial to moge pomierzyc rozstawy

picia353
Gość
Wysłany: 2005-09-08, 17:08   

Stona , na tym zdjęciu w profilu co masz to autko stoi na podnośniku??
Czy ono jest takie wysokie?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi