Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
spawanie traba
Autor Wiadomość
marcin k
Gość
Wysłany: 2005-09-01, 19:36   

pilnie poszukuje fachowca blacharza/spawacza (z własnym sprzetem) człowieka z checia pobawienia się przy odbudowie poszycia w trabancie ,z Poznania lub okolic, Czekam na kazdy sygnał pilne!!!

Luker
Gość
Wysłany: 2005-09-11, 13:44   

Poszycia w trabancie sie raczej nie spawa, te elementy nie dosc, ze nie sa metalowe (i zadna sila nie da sie ich spawac), to sa tez na tyle tanie, ze nie warto kleic, tylko podjechac na szrot/ do znajomych, do sklepu i kupic nowe, zamontowac i miec spokoj. Jezeli natomiast chodzi ci o spawanie trabika, progi , podproza, podloga itd. to problem z ktorym wielu boryka sie od lat, bo jak na razie widze niewielu jest takich co zrobia ci to porzadnie , z zamilowaniem i w dodatku tanio !

Zycze szczescia w poszukiwaniu taniego, solidnego i uczciwego blacharza. Jak znajdziesz takiego daj mi znac :D
Pozdrawiam

Ps. Znam kilku blacharzy, jednego moge polecic, bo mi trampka dobrze wyprostowal, ale jak wyglada u niego sprawa ze spawaniem progow itd to nie wiem, czekam na razie na fundusze na rehabilitacje mojego bolida wtedy bede szukal. Jak cos to wal na gg: 2443950

marcin k
Gość
Wysłany: 2005-09-11, 17:33   

Tak jasne zakradł sie błąd nie "poszycia" tylko "szkieletu" za co przepraszam .ale temat nadal jak najbardziej aktualny!!!!

Jakubek
Gość
Wysłany: 2006-04-05, 10:36   

Witam!
Szukałem na forum, ale nie mogłem nigdzie znaleźć, choć kiedyś obił mi się o oczyt taki wątek.
Mianowicie poszukuję dobrego spawacza w Warszawie (lub bliskich okolicach), który wymieni w moim Trampku jaskółkę (belkę przednią, wronę). Mam ten element (oryginał niemiecki), ale sam się za to nie zabiorę bo zrobię sobie czteroślada.
Słyszałem, że warsztat na ul. Nowy Zjazd 1a jest niezły, ale dokładnych opinii nie znam. Poza tym jak z cenami? dużo mogą krzyknąć za taką zabawę?

misza
Gość
Wysłany: 2006-04-05, 19:43   

w autoryzowanym (jagiellonska) 900pln ale jak masz własną to chyba taniej. blacharz tam jest idealny, tylko właściciele stacji chciwi.

Jakubek
Gość
Wysłany: 2006-04-06, 07:48   

Kurcze! 900 zł to sporo... chyba lepiej poszukać całego trampka ze zdrową blachą za 400 :-) , dzięki za informację zadzwonię i się dowiem, ale jeśli ktoś jeszcze zna jakiegoś speca to proszę o namiar .

luke137
Gość
Wysłany: 2006-04-14, 13:26   

ja tez posuzkuje jakiegos fachowca ale z glwic i okolic wojewodztwa slaskeigo

wartborgini
Gość
Wysłany: 2006-04-14, 18:27   

hehehe kolega ma takiego szpenia spawacza co sie mu robota wręcz "pali w rękach".
Jak mu niedawno spawał trabanta to sie auto doszczętnie spaliło i garaż tego szpenia też hehehe

poważnie pisze...

bartekp
Gość
Wysłany: 2006-04-14, 20:42   

mi gosc wyspawal trampka za 100zl zrobil to zajebiscie ale cos za cos, trwalo to 2 miesiace:P

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi