|
Trabant 1.1 ?? Oplaty ?? |
| Autor |
Wiadomość |
HxC
Gość
|
Wysłany: 2005-08-28, 22:54
|
|
|
| Mam zamiar kupic trabanta 1.1 i chcialbym sie dowiedziec orientacyjnie ile wyniasa mnie oplaty za jego ubezpieczenie ,przeglad i przerejestrowanie .. Z Gory dzieki za INFO. Pozdro HxC |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2005-08-30, 17:06
|
|
|
W żadnej firmie nie ma 65% zniżki! Jest 60% za kontynuację i 5 % za jednorazową wpłatę. Policzyć łatwo, że wychodzi inna kwota.
Odnośnie składki OC na forum nie ma po co pytać - w każdym miejscu w Polsce jest inna. Co z tego że ktoś Ci napisze ile w Warszawie a ile w Kielcech... W każdej firmie składka OC zależy od:
- miejsce zamieszkania (podstawa składki jest inna w różnych miastach)
- pojemności silnika
- przebiegu ubezpieczenia właściciela/współwłaścicieli (zniżki za bezszkodowość)
- wieku właściciela/współwłaściciela
- rodzaju wpłaty (jednorazowa/ratalna)
- wiek auta - tylko PZU! -dla aut powyżej 25 lat 50% zniżka o nazwie "Weteran Szos".
Trzeba iść do kilku firm u siebie i zapytać. |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2005-08-30, 19:06
|
|
|
| Matematyka sie kłania :) |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2005-08-30, 22:43
|
|
|
Ra-v - po co mieszasz ludziom w głowach. Był już temat o tym. Wszystko było wyjaśnione.
Żółte tablice ma pojazd zabytkowy. Wiąże się to z różnymi ograniczeniami, obowiązkami i przywilejami. A PZU oferuje zniżkę 50% o nazwie "Weteran szos" (pisałem o tym wyraźnie -nigdzie nie użyłem słowa "zabytek"!!) -warunkek jest jeden -pojazd ma mieć conajmniej 25 lat. |
|
|
|
 |
|
|