Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[OT] Pytanie o pewnego Pana...
Autor Wiadomość
@@@
Gość
Wysłany: 2005-10-07, 12:08   

Nie,u mnie wszystko gra.Jest moja przesylka i wogole. KARGUL-moglbys mi wyslac ten katalog na: duch-dziadka@o2.pl Dzieki i pozdrawiam.

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-10-07, 15:46   

Powiemn z czystym sumieniem ze się nie skapłem ze to nie moja paczka. NAwet się nie przyglądałem częściom tylko z pospiechem zamontowałem progi potem odpieczętowałem zderzak i zauważyłem że nie ma dziury na wydech( miał mi taką zrobić). ( na tych zdjęciach nie widać wyraźnie tych zderzaków i nie widzaiłem ich odkąd je zamawiałem, więc się pomyliłem. potem zrobiłęm nacięcia na lampy(przeciwmgielna i cofania) takie otworki zeby przeszła blaszka trzymająca lampy nad zderzakiem o wymiaracg 2 na 4,5cm. Potem sie zaczołęm zastanawiać czy to moja paczka, spojżałęm z daleka na zamontowane progi i sie skapłem ze to nie te co zamawiałem:( Potem już wszystko zostawiłem i jak włączyłem kompa dowiedziałem się ze paczki są pomylone. A co do kolesia który je robił to powinien dopilnować aby dobrze naklejono kartki. I tak samo co do dokładnosci wykonania też ma minus u mnie. Napewno więcej nie zrobie z nim interesu. A dodatkowo muszę wydać 200zł
przez swoją niespostrzegawczość i pomylenie paczek.:(:(:(

macq
Gość
Wysłany: 2005-10-07, 17:56   

Powiem tak- wiadomo, że za taką cenę wszystko nie będzie idealne. Troszke trzeba podszlifować, coś zmienić etc. Ja osobiscie nie daje żadnego plastiku, tylko staram się doprowadzić traba do lepszego stanu (teraz wogóle nie jeździ).
Oj kargul dzie się tak śpieszyłeś?

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-10-07, 19:16   

miełem do załatwienie ważną sprawę i chiałem się wyrobić. Teraz bardzo żałuje. A co zderzaka to u mnei było z lewej strony wycięcie ( w miejscu poszerzonego nadkola) a z prawej nie. Ale już go zamontowałem, jutro wykończe wszystko szpachlą i będzie ok. Tylko że teraz nie stać mnie na polakierowanie:(

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-10-09, 07:14   

Naklejki to naklejają panie na Poczcie, wiem coś o tym... A co do pasowania, to FABRYCZNE duroplasty zawsze wchodziły wam na styk??

picia353
Gość
Wysłany: 2005-10-09, 22:32   

Kargul obwieszasz plastikiem tego traba co masz w profilu ?????????

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-10-10, 14:49   

Nom, on wygląda dużo inaczej, a zdecydowałem się na to z powodu zerwania się przedniego zderzaka( przerdzewiał) a na złomie nie mogłem znaleźć okrągłych więc zakupiłem te

Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
Wysłany: 2005-10-29, 23:17   

Panwie ja clego traba ospojlerowalem za cale 250zl.!!! Troszke pomyslu na goraco podginania i wyszlo od golfa II przednia dokladka ,od BMW E30 tylna dokladka, progi calibra zkola Golf I 6cm na strone.

POZDRAWIAM

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-10-30, 10:39   

Ja żaluje każdego grosza jakiego wydałęm na ospojlerowanie:) Ale mówi się trudno

bRq
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 12:21   

Arek... a skad wziales ta: od golfa II przednia dokladka ,od BMW E30 tylna dokladka, progi calibra zkola Golf I 6cm na strone?
Bo ja watpie zebym znalazl za te 250pln (i jeszcze tymbardzoej w tej cenie zamontowal) ;)

Ja nie zaluje zakupu. Troche pracy jest, ale efekt koncowy miodzio.

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 15:21   

hhhmmmm nieraz na szrotach można kupić fajne bajerki, felgi, ospojlerowanie za grosze:)

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-11-02, 12:40   

Arek a moze bys zaktualizowal zdjecia na stronce, bo chetnie bym sie przyjzal Twojemu ospojlerowaniu i reszcie, bo sie fajnie zapowiadala, a jak juz widze troche sie pozmienialo :-)

Pozdrawiam =]

Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
Wysłany: 2005-11-13, 22:53   

oj tak pozmienialo powoli do przodu z trabem lkier plozony teraz skaldam bestje
Jak ktos zinteresowny niech wali na mila lub gg, spojlery spoko da sie wsztko zrobic cena dokldki golf II 50zl. zakola 40kp.,tyl dokladka 40zl. progi 2szt 60zl.
POZDRAWIAM

Grzegorz Zwierzak
Gość
Wysłany: 2007-11-20, 09:50   

czy mogę prosić o namiary do tego pana co produkuje te zderzaki z laminatu? jerzunia@poczta.onet.pl Dzięki PozDDRo
zwierzak

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi