|
"Oplata za smrodzace auta" |
| Autor |
Wiadomość |
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
|
Wysłany: 2005-09-15, 19:28
|
|
|
Poprostu szkoda slow... link
Czy to sie tyczy tylko samochodow sprowadzanych czy wszystkich? |
|
|
|
 |
sir gajos
Gość
|
Wysłany: 2005-09-15, 20:19
|
|
|
| Wedlug mnie tyczy sie wszystkich, ciekaw tylko jestem czy ten podatek 'ekologiczny' beda placic np. Miejskie Zaklady Autobusowe od tych wszystkich zdezelowanych Ikarusow i Jelczy ktore zatruwaja nie tylko to co na zewnatrz pojazdu ale i pasazerow w srodku.. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2005-09-15, 23:01
|
|
|
| czego to oni nie wymysla... Powinii wprowadzic podatek od bycia poslem. |
|
|
|
 |
dominior
Gość
|
Wysłany: 2005-09-16, 08:09
|
|
|
| tak to by sie najbardziej przydalo polska w koncu by dlugi splacila i zaczela zarabiac |
|
|
|
 |
MK
Gość
|
Wysłany: 2005-09-16, 11:34
|
|
|
| Czytaem o tym w gazecie,ma szczęście to dotyczy tylko aut sprowadzanych z zagranicy,bo przecież UE uznała,że akcyza jest nielegalna,no to nasze p-OSŁY wymyśliły coś takiego... |
|
|
|
 |
MK
Gość
|
|
|
|
| Czytałem o tym w gazecie,ma szczęście to dotyczy tylko aut sprowadzanych z zagranicy,bo przecież UE uznała,że akcyza jest nielegalna,no to nasze p-OSŁY wymyśliły coś takiego... |
|
|
|
 |
MK
Gość
|
|
|
|
| Czytałem o tym w gazecie,na szczęście to dotyczy tylko aut sprowadzanych z zagranicy,bo przecież UE uznała,że akcyza jest nielegalna,no to nasze p-OSŁY wymyśliły coś takiego... |
|
|
|
 |
Mariusz W
Gość
|
Wysłany: 2005-09-16, 18:03
|
|
|
| by sie k-wa za robote wzieli a nie tylko wymyslac podatki |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-09-18, 14:05
|
|
|
| Powinii wprowadzic podatek od bycia poslem. Jestem za :)). Jeżeli to będzie jeden z punktów Twojej kampanii, to mój głos masz jak w banku!! |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2005-09-18, 23:52
|
|
|
ale skoro mialbym smiec swoja kampanie tzn ze sam bylbym pozniej poslem ... ;)
ps jak skonczysz cytat to wstaw jeszcze
pozdro |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-09-19, 08:04
|
|
|
| wiem, wiem Panie Pośle :)DDR |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2005-09-19, 18:15
|
|
|
| nono do "Pana" to mi jeszcze daleko ;) ale chyba szkola srednia wystarczy ;) tak pozatym to chyba nie dla mnie :) |
|
|
|
 |
Tomasz Suchocki
Gość
|
Wysłany: 2005-09-22, 09:22
|
|
|
jak słucham o tych samochodach z za granicy że to niby takie smietniki ze szroty stare niedobre i sodome i gomore na nas sprowadzą to mi się noz w kieszeni otwiera!!!
pewnie ze zdarzają sie rozne ale wiekszosc z nich to niezle auta naprawuiane na orginalnych gratach a nie serwisowane po polsku!
chca bysmy kupowali nowe ata dajcie nam zarobki takie jak w niemcach to nikt sie w uzywki bawil nie bedzie!... uf wyżyłem sie ;D |
|
|
|
 |
Paweł
Gość
|
Wysłany: 2005-09-25, 12:33
|
|
|
Kiedyś były talony i spokój - auto miał ten, co miał mieć. A tera panie byle spekulant może se auto kupić, sodomia z gomorią... |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2005-10-08, 13:31
|
|
|
| podwyzki benzyny plus akcyza i podatki ekologiczne = siedz w domu, nie jezdzij, swiata nie widz, najlepiej jakbys tylko wodke pil (tez z podatkiem) i glupi byl. to sa juz pomysly i metody bialoruskie |
|
|
|
 |
|
|