|
fotele |
| Autor |
Wiadomość |
kebi
Gość
|
Wysłany: 2005-06-28, 12:11
|
|
|
| A ja polecam fotele od CC. Pasują ładnie - wystarczy nawiercić otwór w szynach mocujących. No i składają się dużo wygodniej. Jak się poszuka to za 100-150zł da się dostać w stanie idealnym. |
|
|
|
 |
morti
Gość
|
Wysłany: 2005-06-29, 17:38
|
|
|
| BiMarco rulez :D jedyne sluszne fotele :d |
|
|
|
 |
trabi23
Gość
|
Wysłany: 2005-06-29, 21:39
|
|
|
| zgadzam sei z mortim i dodam zeposzukuje 1 szt bimarco C moze byc podarty!! |
|
|
|
 |
Karol "MaxXx&
Gość
|
Wysłany: 2005-06-30, 11:01
|
|
|
| jedyne sluszne... a SPARCO to pies? :) |
|
|
|
 |
Lewy81
Gość
|
Wysłany: 2005-07-01, 05:44
|
|
|
Elo popieram..Bimarco C to kompromis pomiedzy wygoda i sportowym fotelem...a fotele od SC czy CC sa dla ludzi o mniejszym wzroscie....Moze i wygodne i ładne ale JA sie na nich ledwo mieszcze...:P
PozDDRawiam |
|
|
|
 |
morti
Gość
|
Wysłany: 2005-07-03, 13:07
|
|
|
fotele od sc cc co tu poruwnywac one nie maja zadnego 3mania na boki
a co do sparco sa spoko tylko te ceny mnie przerazaja :( bimarco ma ta przewage ze za rozsadna cene otrzymujesz db jakosci fotel :D |
|
|
|
 |
Marcin
Gość
|
Wysłany: 2005-07-05, 10:05
|
|
|
Zastanówscie się dobrze z tymi mocowaniami. Fotem MUSI być zamocowany na 4 śrubach. Łukasz co zrobisz gdy, odpukać, będzesz miał wypadek. Fotel poleci razem z tobą, a on ma zostać na miejscu. Osobiście nie podobają mi się fotele od SC sąza wysokie, ja zamontowałem sobie fotele od BMW rekina. Otwory zgrywają się idealnie z otorami orginalnych foteli trabantowych. Jedynym mankamentem jest różnica poziomu prowadnic, co rozwiązałem stosując po jednej stronie walce z nagwintowanym otworkiem. Wsokość tulei 5 cm. Zrobił mi to tokarz za piwko. FOtele są niższe od trabnowych, trzymają na boki i są bardzo wygodne. Nie ma problemów z wsiadaniem do tyłu, nawet zrobiło się ciut więcej miejsca dla pasażerów. Gdyby ktos chciał to mogę wysłać zdjęcia na maila.
PozDDRawiam |
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2005-07-05, 14:53
|
|
|
| ja mam u siebie z toyoty celica. wyeliminowalem w ten sposob pasazerow z tylnej kanapy (tylko szczupli wielce sie upchna) mocowane na ceownikach. |
|
|
|
 |
Benek
Gość
|
Wysłany: 2005-07-05, 20:04
|
|
|
| ja mam fotele od SC (100 zl za dwa,fakt są trochę wyzsze od orginalnych) ale jest ok,no i sa duzo tansze od Bimarco |
|
|
|
 |
sir gajos
Gość
|
Wysłany: 2005-07-05, 21:08
|
|
|
| Marcin, chetnie bym zobaczyl jak to u Ciebie wyglada. Jesli mozesz to przeslij mi kilka fotek na maila. |
|
|
|
 |
Krystoff
Gość
|
Wysłany: 2005-07-19, 09:48
|
|
|
mam do kupienia fotele od opla kadetta z 90r
czy ktoś próbował może takie wstawiać????????? |
|
|
|
 |
Michał Stojanowski
Gość
|
Wysłany: 2005-07-20, 16:47
|
|
|
| Co do fotelikow z kadetta to da sie takie wlstawic bo moj brat ma, ale trzeba troszke sie pomeczyc. Ja sam mam przespawane fotele z traba i nawt sa calkiem calkiem :) |
|
|
|
 |
Krystoff
Gość
|
Wysłany: 2005-07-22, 07:58
|
|
|
dzięki będę myslał dalej |
|
|
|
 |
Goofy
Gość
|
Wysłany: 2005-11-13, 15:27
|
|
|
Witam.
Jeśli pozwolicie znów podepnę się pod temat. Mam orginalne fotele z 87r (już z tym fajnym mechanizmem :)) Niestety w wyniku wypadku uległy one uszkodzeniu. Niechciałbym ich zmieniać, wolałbym raczej naprawić...
I stąd moje pytanie:
Jak zrobić żeby same nie leciały do tyłu? Tzn wymieniłem już obie zębatki na nowe (bo je ścieło), ale chyba coś jest z tą sprężyną nie tak, bo jak sie oprzeć i pojechać kawałek, to dźwignia oparcia wędruje pomału do góry, i fotel sam się rozkłada...:(
Może ktoś już przerabiał podobny problem? Z góry dzięki za wszelkie wskazówki. :)
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2005-11-13, 21:33
|
|
|
| yyyyyyyyy proponuje nie bawic sie tym tylko kupic na zlomie uzywany niewielki koszt, a nawet jak bedzie podarty to przelozysz pokrowce z swojego :) te fotele sie odksztaltaja przy udezeniu wiem cos o tym |
|
|
|
 |
|
|