Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Gdie w Trójmieście wyremontować Traba?
Autor Wiadomość
Giersu
Gość
Wysłany: 2005-06-28, 14:24   

Witam wszystkich. Trabika posiadam już od roku, ale większość czasu spędził on na parkingu pod domem - głównie ze względu na brak czasu nawet na pojeżdżenie dla przyjemności. Ostatnio byłem już bliski sprzedania go, ale po krótkiej debacie w domu, zapadła decyzja: auto zostaje, co więcej - robimy go na cacko.

Tu pojawia się pytanie: gdzie w Trójmieście można wyremontować Trabanta? Ponieważ chodzi o dwusuwa, większość mechaników mówi "ooo, paaniee, gdziee taaam...". Szukam zatem kogoś, kto zająłby się - najpierw stroną mechaniczną (remont silnika itp.), a później blacharką (sic!).

Zna ktoś taką osobę?..

Bartmw
Gość
Wysłany: 2005-06-28, 14:54   

Podjedz do salonu Citroena na Al. Zwyciestwa w Orlowie. Jest tam gosciu co robil trampki kiedys regulowal mi gaznik w 2 takcie.

Krystoff
Gość
Wysłany: 2005-06-28, 14:55   

ja tez jestem z Trójmiasta, co prawda mam silnik 1,1 ale i podobny problem jeżeli chodzi o blacharkę, ostatnio byłem na Wilczlinie (Gdynia) i tam koleś (z polecenia - solidny) chciał od 2000 do 2500 za odpicowanie mojego Trabiego, w tym malowanie wszystkich elementów, kolor metalik + biały dach, ewentualne szpachle itd. - może i to dobra cena w sumie wszytko kosztuje ale...

dodam że Trabi kosztował mnie tyle samo więc szukam sobie dalej - może w Sztumie ktoś się znajdzie albo pod Klifem na trójmiejskim spotkaniu - mam nadzieję

ba
Gość
Wysłany: 2005-07-04, 14:00   

dokladnie najlepiej spotkac sie przy klifie i pogadac co i jak :)

bo co jak co trabanciarze wiedza najlepiej ;P~

www.trabant.trojmiasto.pl :)

pozdro :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi