|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
fotele |
| Autor |
Wiadomość |
Krystoff
Gość
|
Wysłany: 2005-06-24, 10:36
|
|
|
Witam,
Generalnie przeszukałem forum ale nie znalazłem nic pod hasłem fotele
no i stąd mam małe pytanie.
Otóż jakie fotele (kierowca + pasażer, kanapa jest ok) pasują bez wielkich przeróbek do Trabiego z 91r.
Dzięki za niusy a i przy okazji jakby ktoś znał jakiegos zdolnego tapicera na północy też było by miło się dowiedzieć
Pozdrawiam i życzę miłych letnich wypraw :D |
|
|
|
 |
SZPYROL
Gość
|
Wysłany: 2005-06-24, 10:39
|
|
|
| siemasz. nio wiesz to zalezy jakich foteli szukasz spotrowych czy jakis wygodniejszych na dalsze trasy?? pozdrawiam cześć |
|
|
|
 |
Krystoff
Gość
|
Wysłany: 2005-06-24, 10:47
|
|
|
genaralnie może być oryginał też albo jakieś inne w miarę wygodne - sportowe odpadają, w tych co mam mechanizm rozkładania jest doś męczący no i średnio się dopasowywują (fruwaja mi po kabinie) więc generalnie szukam trabowych foteli w lepszym stanie od moich (technicznym bo tapicerkę będę pewnie zmieniał) lub wszelkiego rodzaju zamienników ale nie wiem co pasuje najlepiej |
|
|
|
 |
Wojtek Brzozowski
Gość
|
Wysłany: 2005-06-24, 13:29
|
|
|
Co sobie dopasujesz to bedzie dobre. Zmienisz rozstaw szyn i montuj co tylko sie zmiesci i co Ci sie bedzuie podobalo. Jak zmienic rozstaw szyn?? Pofolguj swej inwencji tworczej, pokombinuj i cos wykombinujesz. Tak jest w p[rzypadku wszystkich przerobek.
A jesli chodzi o tapicerke, to ja ja wyciagnalem wzialem kawal dzinsu, maszyne do szycia i jest efekt. Moze w najblizszym czasie jekis zdjecia umieszcze zeby kazdy wiedzial jak samemu mozna sobie zrobic tapicerke.
Pozdro |
|
|
|
 |
Krystoff
Gość
|
Wysłany: 2005-06-24, 14:41
|
|
|
i to jest pomysł dzięki pozdrawiam
a fotki się porzydadzą na pewno :D |
|
|
|
 |
Łukasz Trzciński
Gość
|
Wysłany: 2005-06-24, 17:26
|
|
|
Witaj
Mam wystawione fotele na allegro.
Mechanizm jest w pełni sprawny, tapicerka też nie najgorsza. Można założyć pokrowce i będzie git.
|
|
|
|
 |
Łukasz Trzciński
Gość
|
|
|
|
 |
Łukasz Trzciński
Gość
|
Wysłany: 2005-06-24, 17:32
|
|
|
Zle wpisałem
|
|
|
|
 |
Łukasz Trzciński
Gość
|
Wysłany: 2005-06-24, 17:36
|
|
|
|
|
 |
Łukasz Trzciński
Gość
|
Wysłany: 2005-06-24, 21:29
|
|
|
| Fotel |
|
|
|
 |
stona
Gość
|
Wysłany: 2005-06-26, 22:08
|
|
|
| ja mam foteliki od CC. elegancko jest |
|
|
|
 |
Krystoff
Gość
|
Wysłany: 2005-06-27, 15:41
|
|
|
dzięki za info Łukasz
ale dopiero teraz przeczytałem i chyba sprzedałeś już te fotele?
Staona a ile mniej wicej kosytowaa Cie taka pryzjemnosc_ |
|
|
|
 |
Łukasz Trzciński
Gość
|
Wysłany: 2005-06-27, 16:38
|
|
|
Ja sobie zmieniłem obecnie na fotele od seicento. Rozstaw szyn jest za duży o ok 5 mm, ale fotele trzymają się obecnie na 2 śrubach, jak rozwierce 2 otwory to będą na trzech i jest git.
Pasują ogólnie dobrze, są wygodniejsze i łatwiej się wsiada do tyłu. Kupiłem je na allegro za 150 zł |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2005-06-27, 16:53
|
|
|
| Ja mam fotele Trabantowe na zbyciu. Jakby ktos chcial to moge wystawic na allegro. |
|
|
|
 |
Krystoff
Gość
|
Wysłany: 2005-06-28, 11:56
|
|
|
ja chetnie bym je zobaczył na jakimś zdjęciu może,
bRq - napisz ile i jak z ich rozkładaniem
no i stan generalnie |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|