Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[1.1] wymiana maski
Autor Wiadomość
Jacek Szczyrbowski
Gość
Wysłany: 2005-06-05, 17:30   

Mam pytanko. Czy da się bez problemu (tj. żadnych większych przeróbek) wymienić maskę i grila w trabancie 1.1 na te z 601. Bo chciałem zrobić małą stylizację. Z góry dzięki za odpowiedź. Cześć

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2005-06-05, 17:50   

tak da się.maska bez problemu a do atrapy trzeba dorobic mocowanie do chłodnicy takei jak w atrapie z 1.1..Można tez dorobic a atrapie jakies dodatkowe nawiey ,według własnego uznania ,bo może sie grzać.pzdr

Sikor
Gość
Wysłany: 2005-06-05, 23:13   

maska bez problemu

Echem ja sie tam za bardzo na trampkach nie znam, ale co z otworem na nagrzewnice?!

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2005-06-05, 23:23   

ja mam dorobiony wlot na masce.pzdr

Bigos
Gość
Wysłany: 2005-06-06, 17:49   

Ja nie mam nic i daje rady , wiadomo że jak sie włączy w zimie nagrzewnice to zaciągnie czymś spod maski , ale da sie wytrzymać . Coś kosztem czegoś ...

mefisto666
Gość
Wysłany: 2005-06-06, 18:37   

no jak nie dasz jakiegos wlotu itp to bendzie waliło ci w trabim jak włączysz np ogrzewanie lub chłodzenie.no i bedzie ci woda ciekła w wentylator te.

szkielu
Gość
Wysłany: 2005-06-06, 20:45   

grill bez bólu , warto wyciać większą dziurę dla chłodzenia. W masce dobrze zamocować wlot powietrza.

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2005-06-07, 18:33   

A jakie macie patenty na wlot powietrza?
Oczywiscie takie zeby woda nie wlatywala do nagrzewnicy...

Ja na razie zastosowalem patent Papla i owinelem kolo wentylatora gabka wycieta z wnetrza fotela, ale to nie jest super rozwiazanie :(

Marcin & Marta
Gość
Wysłany: 2005-06-07, 18:50   

Witam!
Myslalem nad tym, zeby z maski od 1.1 zostawic caly stelaż a na to podpiąć sam duroplast od 601.
Czy ktoś tak może ma?

mefisto666
Gość
Wysłany: 2005-06-11, 13:51   

wlot trzeba na podkładzie takim zeby był w nim odstoinik na wode i jakas rurka zeby woda uciekała

Marcin & Marta
Gość
Wysłany: 2005-06-11, 15:13   

Obejrzalem maske w 2-takcie i w 1.1 i wg mnie bez problemu mozna na stelaz maski od 1.1 nalozyc sam duroplast od 601 i wtedy bedzie idealnie uszczelniona nagrzewnica i nie bedzie smierdziec w srodku oraz podporka maski bedzie na miejscu a wlot na maske to mozna sobie zrobic wycinarka( np. oklepana VIVA) albo inna metoda cokolwiek tylko zeby powietrze przechodzilo.To jest wg mnie najlepszy patent. Ale kazdy zrobi jak zechce.
Pozdrawiam!

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2005-06-11, 17:54   

WItam.Zawiozółem maske do gościa który robi spojley on za 50zl wkleił mi w maske wlot powietrza.nic sie niue leje i nic nie śmierdzi pozdrawiam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi