Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Tajemnicze gniazdo
Autor Wiadomość
wartborgini
Gość
Wysłany: 2005-05-18, 23:49   

kratka na słupku WEWNĄTRZ AUTA ????

hehe to ja myślałem, że mówisz o tej kratce wentylacyjnej na zewnątrz... Nigdy nie widziałem zadnej kratki wewnątrz trampka..

prześlij jakieś zdjęcia to przynajmniej pomedytuję nad tym i się trochę podniecę, bo pierwszy raz o czyms takim słyszę.

No i nie mam pojęcia po co by niby fabrycznie takie coś miało być montowane...

No chyba, że Twój trabant wcześniej był kabrioletem i tam jest gniazdo do podłączenia przyczepy ;-) )))))

Ra-v
Gość
Wysłany: 2005-05-19, 21:22   

Wartborgini - w którym miejscu napisałem że kratka jest wewnątrz auta? Bo przeczytałem jeszcze raz a pisałem faktycznie późno i nie widzę. Chodzi oczywiście o tą kratkę na zewnątrz. Powiem Wam nawet ciekawostkę, że te kratki są pod kątem - nie? i nawet wkurza mnie nieraz ta kratka, bo jak jadę szybko to ona sama mi się otwiera od pędu powietrza.

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-05-19, 22:26   

To na serio dziwne, bo te kratki sa solidnie przykrecane seryjnie na dwie srobki. Ktos Ci zrobil niezly bajer, a moze kosmici Ci kiedys trampka na poklad porwali i wyposazyli go w to cos kosmicznego pochodzenia i teraz wiedza o nas juz wszystko he he :-P
Przeslij fotki bo jestem strasznie ciekawy jak to wyglada :-)

Pozdrawiam =]

qba_601
Gość
Wysłany: 2005-05-20, 06:49   

jedyne co mi przychodzi na mysl to ze moze byc tam podlaczenie do zapalniczki . a po co .. po to ze jak czlowiek mial namiot dachowy to moglo sie przydac :P

w zadnej specyfikacji nie ma nic gniezdzie w slupku
wiec moze o jest samoroba tylko wykonana na tyle profesjonalnie

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2005-05-20, 07:36   

a podgrzewana szyba??

bartek/jastrząb
Gość
Wysłany: 2005-05-20, 11:04   

a jaka to wtyczka? usb? din? czincz? ;)
moze to do podłączenia traba do Matrixa!
zdjecia to sie chyba nie doczekamy co?

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2005-05-20, 11:13   

ja bym stawial na internet :) podlaczasz laptopa i juz :) Bez fotek to CI nikt nie pomoze tutaj.

wartborgini
Gość
Wysłany: 2005-05-20, 12:44   

a może gniazdo trójfazowe do połączenia agregatu ;-)

u mnie niema nic takiego, a kratka jest przykręcana śrubami...
Skoro ktoś to zrobił otwierane (a nie przemyślał skoro otwiera się w czasie jazdy - gdyby był zawias z drugiej strony to pęd powietrza by je domykła, no chyba że jeździsz -100km/h - do tyłu hehe...
więc skoro zrobił otwieranie to pewnie często go używał.
Może gniazdo z plusem i minusem, aby łatwo połączyć np. prostownik i ładować akumulator przez noc przy zakmniętym samochodzie...
to by było chyba najbardziej logiczne...

Alan
Gość
Wysłany: 2005-05-21, 21:12   

Dobra, ja tam takiej wtyczki u siebie nie mam. Specjalnie odkręciłęm kratki żeby ją znaleźć; szukałem niuchałem i nic nie znalazłem.
A'propos: jak się robi "trzepanie fasoli"? ;-)

Ra-v
Gość
Wysłany: 2005-05-22, 00:33   

Ja Wam mówię - nie bądźcie niedowiarki a wierzący! Ok, Zrobię fotki telefonem - tylko powiedzcie jak mam je wrzucić i gdzie? A zawiasy są po dobrej stronie tylko powiedziałem że słupki są lekko pod kątem zawinięte w kierunku tylnej szyby i podczas szybkiej jazdy kratka otwiera się nie całkiem ale do pozycji równoległej z samochodem (kilka centymetrów), ale ciągle muszę ją domykać. I uwierzcie mi wreszcie że ta wtyczka jest 100% oryginalna - oglądałem ją dokładnie i nie ma możliwości żeby ktoś to zrobił tak idealnie + jeszcze zawiasy do kratki które są specjalnie wygięte. A poza tym Trampek miał przedemną tylko jednego właściciela - mojego kumpla, który nic nie dorabiał - powiedział że "TO" było od nowości.
Pozddrawiam.

Hans
Gość
Wysłany: 2005-05-22, 15:04   

bo to podsłuch jest LOL

wartborgini
Gość
Wysłany: 2005-05-22, 21:21   

100% orginalna wtyczka ;-) to jest super ścisłe określenie...
Można wziąść orginalną wtyczkę od poloneza np. i ją tam wsadzić ;-)

sory za aluzję hehe.

wartborgini
Gość
Wysłany: 2005-05-22, 21:25   

prześlij mi na e-mail wartborgini@buziaczek.pl to to gdzieś umieszczę i podam adres.

Ra-v
Gość
Wysłany: 2005-05-23, 20:56   

No więc patrzajcie mądre głowy i powiedzcie wreszcie co to jest? A fotki znajdziecie TUTAJ
Pozdrawiam.

Bevis71
Gość
Wysłany: 2005-05-23, 21:11   

Jednak wychodzi na to iz to jest samoroba. W zadnym kartonie tego nigdy nie widzialem. Tylko po co to bylo montowane ^_^ chyba od nikogo z nas tego sie nie dowiesz... isc po kablach i tyle.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi