|
Tylne swiatla 601 |
| Autor |
Wiadomość |
Luker
Gość
|
Wysłany: 2005-05-10, 11:10
|
|
|
| W moim 1.1 chce zainstalowac tego typu lampki. Teraz , zeby troszke poprawic to wizualnie chcialem zespolic ramke tych lamp z tylnim duroplastem i zakleic miejsce gdzie sa odblaski, zeby wszystko bylo ladnie oplywowe, bez tych gumowych podeszw. Tu sa pytania, czy ktos juz to robil i czy te odblaski naleza do wyposazenia, do ktorego braku beda sie niebiescy przyczepiali ??? |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2005-05-10, 12:08
|
|
|
| Miom zdaniem to nie jest dobry pomysł. Jak to zaszpachlujesz to ci popęka. |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-05-10, 13:12
|
|
|
| Odblaski musisz mieć. A łączenie, z tego co wiem, likwidujesz tak samo jak listewki, czyli żywica i do dzieła. Też mi się marzą lampy od 601. Nie ma ktoś w Wawie na zbyciu? W zamian mogę dać fotel od SC. |
|
|
|
 |
Dominik/Z10m3k
Gość
|
Wysłany: 2005-05-10, 21:32
|
|
|
Witam !!
Pomysł z "opływowymi" lampami jak najbardziej popieram :))
Żeby nie pękało to musisz to wzmocnić żywicą i włóknem szklanym.
A co do odblasków to niestety muszą być ale niekoniecznie w orginalnych miejscach,może gdzieś na zderzaku albo gdzieś indziej :)
Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2005-05-11, 12:13
|
|
|
| Ja jestem w trakcie szpachlowania :D |
|
|
|
 |
Luker
Gość
|
Wysłany: 2005-05-11, 19:12
|
|
|
| No myslalem tylko o opcji z żywicą. Jest tylko 1 problem, jak zywica i mata to na zakladke. Pewnie musialbym najpierw z nadkola duroplastowego najpierw szlifierka zjechac troszke. Jaka zakladke radzicie zeby nie pekalo ??? Ile cm ??? |
|
|
|
 |
Dominik/Z10m3k
Gość
|
Wysłany: 2005-05-11, 22:07
|
|
|
Witam !!
Najlepiej poszlifować tarczą listkową.Równiejsza powierzchnia wychodzi.A zakladke proponuje jakiś 2 cm na błotnik i lampe
PozDDRo
Dominik |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2005-05-13, 22:03
|
|