|
PRZECIEK!!!!!!!!!! |
| Autor |
Wiadomość |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-04-18, 12:32
|
|
|
| Wiesz co JaJer? Lubię Cię!!! ;p |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2005-04-18, 13:40
|
|
|
| e tam... Narzekacie. Ja tam jestem lepszy cfaniak i mi jeszcze nigdy trab nie przeciekał a zważając na stan uszczelek w przednich bocznych szybach to naprawde dziwne. Ostatnio myłem go myjką ciśnieniową i nic. |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-04-18, 14:34
|
|
|
| Wyjęcie i włożenie szyby zajmuje ok. 8-10 minut... Jak się nie ma nawet tyle czasu dla swojego traba, to po co się bawić w trabanty??? A jeśli się poważnie myśli o remoncie traba, to czy jest sens robienia prowizorki:/ |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2005-04-18, 16:13
|
|
|
| czasami wyjecie szyby moze trwac jeszcze krocej, tylko potem nie ma czego wstawiac;)))) |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-04-18, 19:19
|
|
|
| No chyba, że ma się drugą w zapasie:D |
|
|
|
 |
Jakim
Gość
|
Wysłany: 2005-04-18, 19:45
|
|
|
| Też próbowałem uszczelnić szybę silikonem wmijscu łączenia się szyby z uszcelką i szyby z karoserią. Brzydko to wygląda, bo pozostała niby przeżroczysta warstwa, a cieknie dalej. Więc też będę musiał wyjąć szybę. Ale co dalej, czy muszę kupić nową uszczelkę (co byłoby rozsądne, lecz kosztowne) i czy ją jeszcze dodatkowo czymś uszczelnić? Jeśli tak, to czym? |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2005-04-19, 00:16
|
|
|
nsz kolega grzesiek(pies na baby)miał z tyłu na podłodze całe to wgłebienie piwa i tam pszynajmniej nie zgniło
CZA PIWEM ZALAĆ
pzdr |
|
|
|
 |
mefisto666
Gość
|
Wysłany: 2005-04-21, 09:50
|
|
|
| JaJer ty to jak cos napiszesz to w pory mozna nawalic,a tak na powaznie powiedzice krok po kroku jak wyjąc tą szybe i jak wstawic bo wole raz a dobrze zrobić a nie jakąs kiche ,a puzniej na zlocie bedziecie brechac z silikonu na szybie .a wiec panowie do dzieła i powiedzcie jak to zrobic :) |
|
|
|
 |
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
|
Wysłany: 2005-04-21, 13:15
|
|
|
| Panowie sie wezma do pomocy jak najpierw uzyjesz opcji szukaj a jak dalej nie bedziesz czegos wiedzial to dopisz do odpowiedniego posta. Nie robmy z jednego tematu dwoch, bo pozniej trudniej szukac;p |
|
|
|
 |
|
|