Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
ogrzewanie
Autor Wiadomość
Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2005-04-11, 19:39   

Witam!! mam pytanko czy Ktos sie moze orientuje co moze byc przyczyna tego ze jak wlaczam ogrzewanie to czuje same spaliny?? ale to tak ze oczy szczypia i lzawia :)czy to cos z tlumikiem przednim np.jest w srodku pekniety?? Pozdrawiam

James
Gość
Wysłany: 2005-04-11, 19:48   

Tak, to przedni tłumik:( Wymień go i powinno byc dobrze:)

Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2005-04-11, 19:55   

a nie orietujecie sie czy dostane jeszcze gdzies oryginalny??jais link albo adres najlepiej wawa i okolice ....za jakies przystepne pieniadze..... :)

bartek/jastrząb
Gość
Wysłany: 2005-04-11, 20:20   

na nowolipkach (u bardzo miłej i nawet nizełej Pani ;) mozna zamowic porządny tłumik za ok. 120zł. Trzeba jednak zamowic bo zwykle ona ma ze 2-3 na stanie i szybko znikaja..ach tłumik przed zalozeniem powinno sie porzadnie pomalować np. srebrzanką
u mnie na nowym tłumiku, zaraz po zimie pokazala sie niezła korozja! :(

Paweł
Gość
Wysłany: 2005-04-12, 10:27   

na allegro był niedawno tłumik podobno w dobrym stanie - za dychę.

Magik
Gość
Wysłany: 2005-04-12, 20:18   

jak na sprzedawcę w "trabantowym" to rzeczywiście niezła ta Pani. Sorki że odbiegłem od tematu :-P

Ciejo
Gość
Wysłany: 2005-04-12, 20:22   

u mnie przy takich objawach musiałem dokręcić śruby łączące kolektor wydechowy z rurą.

Paweł
Gość
Wysłany: 2005-04-12, 21:46   

Fajnie macie z tą Panią...

W Łodzi w trabantowym jest stary dziadek-zdzierca, do tego sklep przypomina dziuplę przemytniczą skrzyżowaną z meliną, a na dobitkę płaci się za parking pod sklepem i trzeba stawać naprzeciw a ulica jest dość wredna do przechodzenia... :-/

A, właśnie sobie przypomniałem że jest coś takiego jak giełda CT ;-) - niedaleko :p

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-04-12, 22:29   

Ja tam za parking nie place, parkuje na przeciw sklepu tyle ze prawie w parku, kolo blokow na chodniku, to troche kawalek, ale mozna sie przejsc. Wole to rozwiazanie niz placic 1,50 zl. Raz tez podjechalem pod sklep na awaryjnych, wysiadlem, zadarlem maske i poszedlem do sklepu. Jak wrocilem to pogrzebalem troche niby w silniku, i nikt sie nie doczepil ze mam placic, ale ile mozna taki numer odstawiac. A ten dzaidek to taki nieestetyczny fuj ble. Przydala by sie mloda sprzedawczyni :-) Za to na Rewolucji jest mily pan sprzedawca, doradzi, usmiechnie sie i nie jest taki stary he he :-)

Pozdrawiam =]

bartek/jastrząb
Gość
Wysłany: 2005-04-14, 17:40   

a moze zrobimy narodowy konkurs najmilszego albo najprzystojniejszego sprzedawcy części trabantowych :P Obstawiam naszą Panią z kiosku!

Paweł
Gość
Wysłany: 2005-04-14, 20:45   

Jakieś foto? ;-)

Jakby tak dziadkowi udało się zrobić z nienacka - a może galeria sprzedawców z trabantowego? ;-) )))))))

Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2005-04-14, 21:17   

No ptrzcie jak to z tematu ogrzewania mozna prze4jsc w temat milej pani z kiosku....hehehe ale mnie to nie przeszkadza.... :))

Zbyszek 601
Gość
Wysłany: 2005-04-15, 08:29   

Ta miła Pani z kiosku kiedyś po moim telefonie została w sklepiku 40 minut po godzinie zamknięcia, bym mógł kupić baaaardzo potrzebny tylni tłumik. Równa babka, zawsze kupuję u niej.

Pozdrawiam!

JaJer
Gość
Wysłany: 2005-04-16, 16:04   

Równa babka, to znaczy ani bioderka, ani cycuszka?
W/g mnie tak własnie wygląda równa babka ;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi