|
ogrzewanie |
| Autor |
Wiadomość |
Pawel Ziemkowski
Gość
|
Wysłany: 2005-04-11, 19:39
|
|
|
| Witam!! mam pytanko czy Ktos sie moze orientuje co moze byc przyczyna tego ze jak wlaczam ogrzewanie to czuje same spaliny?? ale to tak ze oczy szczypia i lzawia :)czy to cos z tlumikiem przednim np.jest w srodku pekniety?? Pozdrawiam |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-04-11, 19:48
|
|
|
| Tak, to przedni tłumik:( Wymień go i powinno byc dobrze:) |
|
|
|
 |
Pawel Ziemkowski
Gość
|
Wysłany: 2005-04-11, 19:55
|
|
|
| a nie orietujecie sie czy dostane jeszcze gdzies oryginalny??jais link albo adres najlepiej wawa i okolice ....za jakies przystepne pieniadze..... :) |
|
|
|
 |
bartek/jastrząb
Gość
|
Wysłany: 2005-04-11, 20:20
|
|
|
na nowolipkach (u bardzo miłej i nawet nizełej Pani ;) mozna zamowic porządny tłumik za ok. 120zł. Trzeba jednak zamowic bo zwykle ona ma ze 2-3 na stanie i szybko znikaja..ach tłumik przed zalozeniem powinno sie porzadnie pomalować np. srebrzanką
u mnie na nowym tłumiku, zaraz po zimie pokazala sie niezła korozja! :( |
|
|
|
 |
Paweł
Gość
|
Wysłany: 2005-04-12, 10:27
|
|
|
| na allegro był niedawno tłumik podobno w dobrym stanie - za dychę. |
|
|
|
 |
Magik
Gość
|
Wysłany: 2005-04-12, 20:18
|
|
|
jak na sprzedawcę w "trabantowym" to rzeczywiście niezła ta Pani. Sorki że odbiegłem od tematu |
|
|
|
 |
Ciejo
Gość
|
Wysłany: 2005-04-12, 20:22
|
|
|
| u mnie przy takich objawach musiałem dokręcić śruby łączące kolektor wydechowy z rurą. |
|
|
|
 |
Paweł
Gość
|
Wysłany: 2005-04-12, 21:46
|
|
|
Fajnie macie z tą Panią...
W Łodzi w trabantowym jest stary dziadek-zdzierca, do tego sklep przypomina dziuplę przemytniczą skrzyżowaną z meliną, a na dobitkę płaci się za parking pod sklepem i trzeba stawać naprzeciw a ulica jest dość wredna do przechodzenia...
A, właśnie sobie przypomniałem że jest coś takiego jak giełda CT - niedaleko :p |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-04-12, 22:29
|
|
|
Ja tam za parking nie place, parkuje na przeciw sklepu tyle ze prawie w parku, kolo blokow na chodniku, to troche kawalek, ale mozna sie przejsc. Wole to rozwiazanie niz placic 1,50 zl. Raz tez podjechalem pod sklep na awaryjnych, wysiadlem, zadarlem maske i poszedlem do sklepu. Jak wrocilem to pogrzebalem troche niby w silniku, i nikt sie nie doczepil ze mam placic, ale ile mozna taki numer odstawiac. A ten dzaidek to taki nieestetyczny fuj ble. Przydala by sie mloda sprzedawczyni Za to na Rewolucji jest mily pan sprzedawca, doradzi, usmiechnie sie i nie jest taki stary he he
Pozdrawiam =] |
|
|
|
 |
bartek/jastrząb
Gość
|
Wysłany: 2005-04-14, 17:40
|
|
|
| a moze zrobimy narodowy konkurs najmilszego albo najprzystojniejszego sprzedawcy części trabantowych :P Obstawiam naszą Panią z kiosku! |
|
|
|
 |
Paweł
Gość
|
Wysłany: 2005-04-14, 20:45
|
|
|
Jakieś foto?
Jakby tak dziadkowi udało się zrobić z nienacka - a może galeria sprzedawców z trabantowego? ))))))) |
|
|
|
 |
Pawel Ziemkowski
Gość
|
Wysłany: 2005-04-14, 21:17
|
|
|
| No ptrzcie jak to z tematu ogrzewania mozna prze4jsc w temat milej pani z kiosku....hehehe ale mnie to nie przeszkadza.... :)) |
|
|
|
 |
Zbyszek 601
Gość
|
Wysłany: 2005-04-15, 08:29
|
|
|
Ta miła Pani z kiosku kiedyś po moim telefonie została w sklepiku 40 minut po godzinie zamknięcia, bym mógł kupić baaaardzo potrzebny tylni tłumik. Równa babka, zawsze kupuję u niej.
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
JaJer
Gość
|
Wysłany: 2005-04-16, 16:04
|
|
|
Równa babka, to znaczy ani bioderka, ani cycuszka?
W/g mnie tak własnie wygląda równa babka ;) |
|
|
|
 |
|
|