Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Sprezyny
Autor Wiadomość
tank
Gość
Wysłany: 2005-03-29, 11:24   

witam
mam wielki problem pekla mi sprezyna z tylu w moim kombiku czy ktos wkladal juz sprezyny z innego autka lub wie gdzie mozna takie sprezyny nabyc
pozdrowienia

Bigos
Gość
Wysłany: 2005-03-29, 13:24   

ja z tyłu mam od żuka

tank
Gość
Wysłany: 2005-03-30, 22:47   

a jak je wkladales musiales dokonac jakis przerobek czy wchodza prawie idealnie ??

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-03-31, 04:45   

Bigos! A Żuk po odjęciu < od K to Żul!!! :)))

Bigos
Gość
Wysłany: 2005-03-31, 14:08   

heheheh, tak ja mam obcinane i klepane u kowala, ale spox są i cena 10zł na złomie!!

bRq
Gość
Wysłany: 2005-03-31, 22:19   

Twarde pewnie ? ;)

A na przod ktos montowal "jakies" sprezyny ?

tank
Gość
Wysłany: 2005-04-01, 21:58   

witam ponownie
czy mozna zamontowac tylne sprezyny od wersji sedan do kombika czy bedzie to duza roznica od razu zaznaczam ze nie mam zamiaru przewozic wiekszych ciezarow

gromek
Gość
Wysłany: 2005-04-02, 08:45   

ja montowałem sprezyny do 2sówa od łady 2107 - mega twarde :)

tank
Gość
Wysłany: 2005-04-02, 15:26   

no juz wiem czemu pekla mi sprezyna chyba przez to ze tyl mam caly przerobiony i doszlem dopiero dzisiaj dotego jak wszystko rozmontowalem i porownalem z ksiazka .
jedyne do czego doszlem to ze mam amortyzatory od golfa i sprezyny takze i teraz mam dylemat kupic dwie nowe od golfa i troszke przyciac zeby byly twardsze bo poprzednie okrutnie kolysaly a amorki sa dobre czy moze wymienic wszystko na orginalne czyli takie jakie powinno byc .

a przy okazji ma ktos w rudzie slaskiej albo okolicy kombika 1.1 i da porownac co jeszcze mam poprzerabiane bo dotychczas stwierdzilem sam ze mam pompe hamulcowa niewiadomego pochodzenia a dzisiaj doszla kolejna rzecz

batman
Gość
Wysłany: 2005-04-03, 15:09   

właśnie nabyłem traba 1.1 troszke obnizonego.jakie było moje zdziwienie kiedy zdjołem koło z przodu ? spręrzyna była tak ucieta że po podniesieniu samochodu latała sobie swobodnie i jeden zwój sobie wyszedł bokiem.dlatego lepiej nie przesadzac z ucinaniem .

tank
Gość
Wysłany: 2005-04-12, 12:18   

witam
mam kolejny problem zakupilem czle mocowania sprezyn od trabanta , lacznie z sprezynami dodatkowo nowe amortyzatory ale po zamontowaniu kiedy wjezdzam w wieksza dziure slychac metaliczny dzwiek jak felga udeza w sprezyne czy komus zdazylo juz sie cos podobnego rozmontowalem ten amortyzator juz 2 razy zakazdym razem jest chwile dobrze a pozniej wszystko sie powtarza
nie wiem juz co jest nei tak

tank
Gość
Wysłany: 2005-04-14, 12:18   

WITAM

kolejne jak dla mnei trudne pytanie czy jezeli oddam utwardzic sprezyny musze podac jakas wartosc czy fachowcy pracujacy tam bede potrafili ja sami dobrac ??

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi