Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
wycieraczka kombi
Autor Wiadomość
tank
Gość
Wysłany: 2005-03-28, 20:19   

Witam
w moim kombiku nie mam z tylu wycieraczki a nawet silniczka czy ktos moze wkladal cos z innego samochodzika bez wiekszych modyfikacji thx
i pozdroweczka

Majster601
Gość
Wysłany: 2005-03-29, 17:25   

wprawdzie nie mam kombiaka ale w ksiazce"jezdze samochodem Trabant" jest opis jak to wszystko zamontowac. jesli chcesz moge zeskanowac i Ci wysłać.
pozdrawiam

Paweł Filipczak
Gość
Wysłany: 2005-03-29, 18:06   

mozna tez zamontowac pokrywe od trabanta 1.1 kombi. jest z silniczkiem i wycieraczka.

qba_601
Gość
Wysłany: 2005-03-29, 21:32   

jak bedziesz zakladal silniczek od traba to do rozbierz i dokladnie nasmaruj bo czesta przyczyna niedzialania tylnego silniczka jest zatarcie.

kooNar
Gość
Wysłany: 2006-02-28, 00:29   

Czy ramię przedniej wycieraczki wycieraczki ma pasować na silniczek do tylnej wycieraczki (Trab 1.1)?
Mam oryginalny silniczek w kombiaku, ale wcześniejszemu właścicielowi ktoś ułamał i urwał tylną. Dysponuję ramionami wycieraczek wyjętych i dwusuwa i z traba 1.1 i niby ta z 1.1 nakłada się na tylny silniczek, ale nie mogę jej jakoś trwale przymocować. Nie powiem, zeby te z 601 też się jakoś dobrze wpasowywały na ten silniczek... Wydaje mi się, że inaczej wyglądają śruby mocujące wycierczki przednie niż w wycieraczce tylnej. Mam rację czy dwie lewe ręce ;-) ?

kooNar
Gość
Wysłany: 2006-03-09, 00:03   

..i jak tam ? żadnych propozycji związanych z tym fantem ;-) ? BTW silniczek jest raczej oryginalny....

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi