Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Drzwi otwierane na ukos do góry
Autor Wiadomość
Skiba
Gość
Wysłany: 2005-03-15, 22:52   

Czy ktoś wie jak to zrobić ?? Co do tego trzeba poza czasem ,kasą i pracą ??

Clark
Gość
Wysłany: 2005-03-16, 09:26   

zapytaj Sebastiana(Szpyrol) z Rybnika.On ma takie coś

bRq
Gość
Wysłany: 2005-03-17, 21:55   

Lambordzini z Trabanta ? :(

Wojtek Brzozowski
Gość
Wysłany: 2005-03-17, 22:05   

widzialem na mtv jak w hondzie dziewczynie zalozyli takie cos. Potzreba przede wszystkim zawiasow takowych i cierpliwosci...

W kazdym razie powodzenia

2em
Gość
Wysłany: 2005-03-18, 09:10   

Tu mozesz zobaczyc na fotkach
fota 1
fota 2

arek_353
Gość
Wysłany: 2005-03-18, 14:43   

na allegro proponują gotowe zestawy do prawie kazdego auta dorobią za jedyne 3,5 tyś :)

SZPYROL
Gość
Wysłany: 2005-03-18, 19:16   

cze nic trodnego trzzeba mieć tylko troche czasu kupe pomysłow, materiały i spaware. reszta przyjdzie sama.
cześć

GOLDEN DRAGON
Gość
Wysłany: 2005-03-19, 04:24   

Jesli ktos wie jak tanio zrobic takie drzwi (ale twierane jak w Lamborgini, a nie ''zawiasy na przednim slupku) to niech mi da znac.

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-03-19, 11:29   

No na chlopski rozum misisz miec takie solidne zawiasiki, spawarke i troche zdolnosci manualnych. No jeszcze sie przydadza takie teleskopki jak w bagazniku kombiaka. A wlasciwie mozesz wykorzystac ten patent z kombi, tyle ze na drzwi. Troche je wzmocnisz, dorobisz pare rzeczy i juz. Pomysl troche chlopie sam, przeciez nikt Ci nie pokaze tu jak to masz zrobic, bo nikt tego jeszcze nie robil i kazdy ma inne pomysly jak to rozwiazac. Masz traba to znaczy ze masz glowe pelna pomyslow, wiec dzialaj stary i nie pytaj. A jak juz zrobisz to sie nam pochwal :-)

Pozdrawiam =]

SZPYROL
Gość
Wysłany: 2005-03-19, 12:01   

niop dokładnie to se musisz sam pomysleć jak to mosz zrobić jo tesz to som robił i nikt mi niepomagał. poprosu musisz sie uczyć na błedach az trafisz. powodzenia

emo72
Gość
Wysłany: 2005-03-22, 21:21   

Te z allegro i z MTV otwierają się najpierw o 30 stopni w bok i dopiero wtedy podnoszą do góry, odchylając się przy tym o 15 stopni wzdłuż linii pionowej od samochodu. Więc nie są one w stylu Lamborghini.

bipi78
Gość
Wysłany: 2005-03-23, 13:06   

swego czasu na inwazji mocy organizowanej prze RMF był taki trabant z otwieranymi drzwiami do góry ale to było juz kilka lat temu i nigdy niewidziałem więcej tego samochodu

mefisto666
Gość
Wysłany: 2005-03-26, 22:55   

hmm fajny bajer ale czy praktyczny te jak ma szpyrol sa ok ale jak sie zrobi take jak w bagarzniku to ile musi byc miejsca na parkingu jak ktos stanie z boku to nie ma bata ze sie weidzie do srodka no chyba ze bagarznikiem :)

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2005-03-27, 16:58   

Nie chce mi się szukać fotek i przyglądać Lamborgini, ale tam drzwi są załamane i zawiasy nie są na skraju samochodu ale nieco w środku osi pojazdu, także nie wychodzą tak bardzo na zewnątrz.
Pozatym czy to w trampku będzie ładne?
-kwestia gustu
Pozdrawiam

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2005-03-27, 16:59   

zapomniałem jeszcze dodać że Lamborgini jest dużo niższe od Trabanta :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi