Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
realne? zawieszenie 15cm w gore? (koszta0
Autor Wiadomość
radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-02-25, 23:01   

Otóż to! Samurai z reichu za 2,5 tyś. i do roboty. Przy okazji masz 1,3 i skrzynię 5. Też o tym myślałem i nawet już terochę się przymierzałem. Pozdro

morti
Gość
Wysłany: 2005-02-25, 23:33   

radziecki /-\ mam rozumiec ze to przedstawia negatyw czyli ujemny nastaw tylnego zawieszenia a jakbys nie wiedzial ale przypuszczam ze wiesz o tym to dzieki temu autko na zakretach zachowuje sie jak przyklejone ale moze na tych twoich idealnie prostych drogach nie potrzebujesz tego a tak apropos to zobacz na naszej stronce ze polowke tez sie da zblizyc do gleby i 4,5 cm nie jest jakas kosmiczna bariera ale skoro to post o podwyzszaniu to robcie sobie i monster tracka z tego naszego kochanego trabika wasza wlasnosc wasza wola

pozDDRo

trabi23
Gość
Wysłany: 2005-02-26, 00:37   

Radziecki : Obniżanie samochodu za pomocą niższych sprężyn jest możliwe AŻ o 45!!! mm

chial pan powiedziec chyba 90mm bo tyle posadzilem gada a mona nawet do ok 120mm i u mnie drogi wcle nie sa idealne wrecz przeciwnie!! ty masz miske olejowa ja mam tlumik przedni 50mm od ziemi i nie placze...

Karol "MaxXx&
Gość
Wysłany: 2005-02-28, 13:23   

klucha ma 30mm :) od rury

trabi23
Gość
Wysłany: 2005-02-28, 13:54   

no u mnie rura tez z tym ze jest max doparta do jaskolki :P ale nowy plan nowy wydech uz wkrutce :) ale powrocmy do tematu moze...

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2005-02-28, 14:40   

hhmja mailem w moim 1.1 tył niżej niz przód kupiel nowe amorki bo i tak zminiałem to mowie podniose go n zim bo śmiesznei wyglada przód wysoko a tył tak nisko miałem jedną spręzyne z polo kombi to ja wsadziłem a na drugą mańke pod gniazdo na spręzyne dorobiłem tlejkei dopiero to poskładałem.tył jest równo bo to pomierzyłem wszystko.podniósł sie o 5cm i to jest bardzo wiele tył jest równo z przodem można go załadowac i śmigacć po lesie bez obawy ze o coś przytre,ale koła się pochyliły i i\smisznie to wygląda.wcześniej nie były pochylone ale tył był bardzo nisko.na zime już tak zostawie ale na wiosne będe znowu kombinował tył posadze tak jak był ale jak obniżyc przod żeby to symetrycznie wyglądalo...pzdr

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi