|
Podziele sie swoim nieszczesciem ;(( |
| Autor |
Wiadomość |
windykator
Gość
|
Wysłany: 2005-09-13, 09:13
|
|
|
| PAWEŁ DZWOŃ DO MNIE BĘDZIESZ MIAŁ TRABA ODSZKODOWANIE CI SIĘ NALEŻY .ZA POPROWADZENIE SPRAWY NIE ZAPŁACISZ CZEKAM |
|
|
|
 |
xynthia
Gość
|
Wysłany: 2005-09-13, 11:08
|
|
|
Chłopie, nie trać ducha! Niesłychanie Ci współczuję wypadku i wszystkiego, co z tym związane, ale przecież to jeszcze nie koniec świata! Może gdy minie żałoba, to znów nabierzesz nadziei! Ważne, że Ty żyjesz, więc możesz jeszcze dużo. A pieniądze - rzecz nabyta
A Trabikowi należą się wyrazy szacunku i uznania, że Ci życie uratował ['] |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2005-09-13, 16:23
|
|
|
ech.... porażka, współczuje. nastepnego bedziesz mial, to tylko kwestia czasu:) w kazdym razie nastepny niech bedzie czarny na znak zaloby po tym pierwszym. poza tym napisz gdzie to sie stalo konkretnie
TRZYM SIE |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-09-13, 17:17
|
|
|
| Dobrze Syl gada!! Nie poddawaj się!! Chcesz to, poszukamy jakiegoś źródła dochodu. Odezwij się do mnie jak najszybciej, to może nawet na Skierniewice własnym pojedziesz :) |
|
|
|
 |
Pawel Ziemkowski
Gość
|
Wysłany: 2005-09-13, 21:30
|
|
|
| Gonzo to stalo sie kolo minska mazowieckiego dokladnie jakies 20 km kolo miejscowosci siennica dokladnie wies Budy wielgoleskie. |
|
|
|
 |
BaseBall
Gość
|
Wysłany: 2005-09-13, 21:56
|
|
|
KOCHANI TRABANTY NIGDY NIE UMRĄ!!! a dusza Twojego Trabancika nadal żyje!!! i uratował Ci życie!! za to że go tak Kochałeś!!!
PS.!!!Kochajmy je a one juz nie dadza nas skrzywdzic!!! Michał Mac ma racje!!! |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2005-09-14, 01:14
|
|
|
| a mi jaki ch*** w krakowie zachaczyl o samochod w uliczce i urwal kawal drzwi od kierowcy i przerysowal caly tylny blotnik:(((, po jakims miesiacu u dziewczyy pod blokiem za*** radio, calkiem niezle, wiem kto to, ale dziewczyna nie bedzie miala zycia na osiedlu, bo wiesniaki szaleja:((( az brak slow...:( |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2005-09-14, 13:53
|
|
|
| Paweł uszy do góry! Ja też coś takiego przeżyłem, tyle że z własnej głupoty, niecały rok i mam drugiego jeszcze lepszego :) |
|
|
|
 |
Pawel Ziemkowski
Gość
|
Wysłany: 2005-09-14, 20:19
|
|
|
| Nistetyu nie bede walczyl o odszkodowanie za duzo jest tu rzezczy ktore sa przeciwko mnie......Dziekuje Windykatorowi za wsparcie i chec pomocy:)) Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Paweł
Gość
|
Wysłany: 2005-09-14, 22:34
|
|
|
Eno co to za mazgajstwo - kupujesz traba za 5 stówek, masz drugiego na części - w czem problem? |
|
|
|
 |
Pawel Ziemkowski
Gość
|
Wysłany: 2005-09-15, 11:16
|
|
|
| no wlasnie problem w tych 5 stowach:/ ale i tak Mama mi zaproponowala co innego i Trabiego nie bedzie bynajmniej narazie:( |
|
|
|
 |
Wariat
Gość
|
Wysłany: 2005-09-15, 21:29
|
|
|
| Stary dasz rade :) Zrobimy zrzutke i kupisz sobie jakiegoś kolejnego :) Żółty był fajny... ale następny będzie lepszy! Damy rade ! |
|
|
|
 |
Paweł
Gość
|
Wysłany: 2005-09-25, 12:36
|
|
|
Zaoszczędzisz nie jeżdżąc trabem, a na allegro są ogłoszenia w stylu "300 do negocjacji" )))), za 1kPLN to już 1,1 wystawiają. |
|
|
|
 |
Wariat
Gość
|
Wysłany: 2005-09-27, 13:28
|
|
|
| Paweł chyba czas podzielić się swoim szczęściem ;) |
|
|
|
 |
Michał & Ela
Gość
|
Wysłany: 2005-09-27, 14:51
|
|
|
A moze zalozysz specjalne konto w banku- jak kazdy uczestnik forum wplaci po 3-4 zlote z dopiskiem "na traba" to uzbierasz na nowego !! 3 zlote nie taki duzy wydatek a moze by sie udalo na nowe autko uzbierac:):) Mowie calkiem serio bo mi sie przykro zrobilo patrzac na zdjecie w topiku i chetnie bym jakos pomogl...
Tylko nie piszcie ze "tak to by kazdy chcial zeby mu inni kupowali samochod"- tu przypadek jest szczegolny- tak mi sie wyaje.
Pozdrowionka!! |
|
|
|
 |
|
|