Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Podziele sie swoim nieszczesciem ;((
Autor Wiadomość
windykator
Gość
Wysłany: 2005-09-13, 09:13   

PAWEŁ DZWOŃ DO MNIE BĘDZIESZ MIAŁ TRABA ODSZKODOWANIE CI SIĘ NALEŻY .ZA POPROWADZENIE SPRAWY NIE ZAPŁACISZ CZEKAM

xynthia
Gość
Wysłany: 2005-09-13, 11:08   

Chłopie, nie trać ducha! Niesłychanie Ci współczuję wypadku i wszystkiego, co z tym związane, ale przecież to jeszcze nie koniec świata! Może gdy minie żałoba, to znów nabierzesz nadziei! Ważne, że Ty żyjesz, więc możesz jeszcze dużo. A pieniądze - rzecz nabyta ;-)

A Trabikowi należą się wyrazy szacunku i uznania, że Ci życie uratował [']

gonzo
Gość
Wysłany: 2005-09-13, 16:23   

ech.... porażka, współczuje. nastepnego bedziesz mial, to tylko kwestia czasu:) w kazdym razie nastepny niech bedzie czarny na znak zaloby po tym pierwszym. poza tym napisz gdzie to sie stalo konkretnie
TRZYM SIE

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-09-13, 17:17   

Dobrze Syl gada!! Nie poddawaj się!! Chcesz to, poszukamy jakiegoś źródła dochodu. Odezwij się do mnie jak najszybciej, to może nawet na Skierniewice własnym pojedziesz :)

Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2005-09-13, 21:30   

Gonzo to stalo sie kolo minska mazowieckiego dokladnie jakies 20 km kolo miejscowosci siennica dokladnie wies Budy wielgoleskie.

BaseBall
Gość
Wysłany: 2005-09-13, 21:56   

KOCHANI TRABANTY NIGDY NIE UMRĄ!!! a dusza Twojego Trabancika nadal żyje!!! i uratował Ci życie!! za to że go tak Kochałeś!!!

PS.!!!Kochajmy je a one juz nie dadza nas skrzywdzic!!! Michał Mac ma racje!!!

pelu-p
Gość
Wysłany: 2005-09-14, 01:14   

a mi jaki ch*** w krakowie zachaczyl o samochod w uliczce i urwal kawal drzwi od kierowcy i przerysowal caly tylny blotnik:(((, po jakims miesiacu u dziewczyy pod blokiem za*** radio, calkiem niezle, wiem kto to, ale dziewczyna nie bedzie miala zycia na osiedlu, bo wiesniaki szaleja:((( az brak slow...:(

Sikor
Gość
Wysłany: 2005-09-14, 13:53   

Paweł uszy do góry! Ja też coś takiego przeżyłem, tyle że z własnej głupoty, niecały rok i mam drugiego jeszcze lepszego :)

Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2005-09-14, 20:19   

Nistetyu nie bede walczyl o odszkodowanie za duzo jest tu rzezczy ktore sa przeciwko mnie......Dziekuje Windykatorowi za wsparcie i chec pomocy:)) Pozdrawiam

Paweł
Gość
Wysłany: 2005-09-14, 22:34   

Eno co to za mazgajstwo - kupujesz traba za 5 stówek, masz drugiego na części - w czem problem? ;-)

Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2005-09-15, 11:16   

no wlasnie problem w tych 5 stowach:/ ale i tak Mama mi zaproponowala co innego i Trabiego nie bedzie bynajmniej narazie:(

Wariat
Gość
Wysłany: 2005-09-15, 21:29   

Stary dasz rade :) Zrobimy zrzutke i kupisz sobie jakiegoś kolejnego :) Żółty był fajny... ale następny będzie lepszy! Damy rade !

Paweł
Gość
Wysłany: 2005-09-25, 12:36   

Zaoszczędzisz nie jeżdżąc trabem, a na allegro są ogłoszenia w stylu "300 do negocjacji" :-) )))), za 1kPLN to już 1,1 wystawiają.

Wariat
Gość
Wysłany: 2005-09-27, 13:28   

Paweł chyba czas podzielić się swoim szczęściem ;)

Michał & Ela
Gość
Wysłany: 2005-09-27, 14:51   

A moze zalozysz specjalne konto w banku- jak kazdy uczestnik forum wplaci po 3-4 zlote z dopiskiem "na traba" to uzbierasz na nowego !! 3 zlote nie taki duzy wydatek a moze by sie udalo na nowe autko uzbierac:):) Mowie calkiem serio bo mi sie przykro zrobilo patrzac na zdjecie w topiku i chetnie bym jakos pomogl...

Tylko nie piszcie ze "tak to by kazdy chcial zeby mu inni kupowali samochod"- tu przypadek jest szczegolny- tak mi sie wyaje.
Pozdrowionka!!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi