Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[1.1]Z motyka na slonce, czyli remont mojej padaki :-)
Autor Wiadomość
Heniu Portier
Gość
Wysłany: 2005-02-16, 02:02   

No wiec smigalem dzisiaj troche padaka...Wymienlem przelacznik kierukowskazow i naprawilem wlacznik swiatel stopu...troche trza bylo oskrobac bakelit i przylutowac kabel do konektora :-) Ale rzezba,jakby Gaciowy powiedzial w g....e :-)

Auto prowadzi sie znakomicie,chyba ponad dwuletni postoj spowodowal zastoj amorkow,bo Trab jest teraz sztywny jak gokart,Trabik dostal NOWA maglownice i na kierownicy nie ma milimetra luzu!!!kazdy drobny ruch kierownica powoduje zmiane kierunku jazdy, az sie ciezko przyzwyczaic, bo w Ladzie luz fabryczny jest jak w Ikarusie :-)Jedyna lipa jest to,ze przy gwaltownym wcisnieciu pedalu gazu autko zamula,czyli bez regulacji gaznika sie nie obejdzie :-( Generalnie musze powiedziec,ze az szkoda,ze auto tyle stalo,bo w zasadzie nie wymagalo az tak duzo pracy...Ale coz do wlasciwych decyzji trzeba czasem dojrzec :-)
Teraz Trabik idzie do blacharza,aby otrzymac nowa podloge.potem niestety,ale chyba zostanie zagazowane [brrrrrrrr....] Coz...takie sa prawa rynku :-) Prawdopodobnie pojawie sie w niedziele w Dwoch Kolach,aby zaprezentowac "Padake-Reaktywacja" :-)

Pozdro!!!

BTW...Czy nie ma ktos na zbyciu zwyklego fotela prawego do Trabika?

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-02-16, 09:49   

Ja może będę miał, bo znajomy ma mi podarczyć taborety z BMW. Jak wejdą, to no problemo. W niedzielę się spotkamy to obgadamy.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi