Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Podziele sie swoim nieszczesciem ;((
Autor Wiadomość
Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2005-09-11, 15:43   

Wczorajszej nocy moj Trabi umarl ;(( wpadlem w poslizg na zakrecie na ktorym byl rozsypany piasek zaczelo mnie obracac iiii dachowalem;(( na szczescie mi prawie sie nic nie stalo.....poza malymy obdrapaniami i siniakami.... Pozdrawiam juz nie aktywny uzytkownik Trabantow..... ;((

Mariusz W
Gość
Wysłany: 2005-09-11, 17:59   

wielkie kondolencje trabika szkoda ale wazne ze nic ci sie nie stalo

vader
Gość
Wysłany: 2005-09-11, 18:19   

tak mysle ze tego piasku tam byc nie powinno, wiec jakas sluzba za to odpowiedzialna powinna byc. walcz o odszkodowanie jakies...

macq
Gość
Wysłany: 2005-09-11, 19:54   

Oj wiem jak to jest na piachu... przy 40kmh to na dwoch kolach sie da jezdzic. Ogolnie jesli jechales dobrze to pozwij mpdim czy jak tam to sie w Twoim miescie nazywa. Ale mysle ze powiedza ci nie zachowal pan szcegolnej ostroznosci... EHHH

mefisto666
Gość
Wysłany: 2005-09-11, 20:41   

o ja pierdziele przykro mi stary mam nadzieje ze cos z tego bedziesz miał i ze bedzie nowy trabi .trzym sie

dominior
Gość
Wysłany: 2005-09-11, 21:23   

moje kondolencje tylko tyle powiem ale gdybym ja rozbil nie wiem czy wytrzymalbym choc jeden dzien bez nowego mam trabanta od niedawna ale nie zamienilbym na nic innego

Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2005-09-11, 23:05   

odszkodowanie tak ale nie bylo policji wiec raczej moge zapomniec.....;((( nawet nie wiecie jak przykro patrzec na zdjecia jak byl caly ladny i teraz az sie poryczalem jak dziecko.....:((

Arthas
Gość
Wysłany: 2005-09-12, 07:20   

Qrde ja bym chyba nie przeżył jakby mojemu Trabikowi się coś stało. Ja to tam mało ważny ale moje autko to dla mnie wszystko dlatego współczucia i kondolencje przesyłam. Mam nadzieję że będzie następny Trabi. Tylko teraz uważaj.

Kędzior
Gość
Wysłany: 2005-09-12, 14:30   

wyrazy współczucia... piach na zakręcie... w kwietniu sam obiłem swojego przez właśnie piach na zakręcie. Normalnie wniósł bym sprawę o odszkodowanie ale w moim przypadku bylo by to śmieszne gdyż nie mam prawa jazdy. Oczywiście w moim przypadku zniszczeń było mniej. Nie mniej jednak uważajcie na zakrętach.

Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2005-09-12, 14:54   

Ale wiecie co tak sobie mysle cale szczescie ze mi sie nic nie stalo....ale w sumie moglo wiec tak sobie mysle ze Nasze Trabanty chyba nam ratuja zycie w takich przypadkach za to ze poswiecamy im tyle czasu uwagi cierpliwosci pieniedzy Miłości......

Michał Mac
Gość
Wysłany: 2005-09-12, 20:28   

Masz racje ... slyszalem juz o nie jednym wypadku w ktorym uczetniczyl wlasnie trabi... i wlasnie ludzie wychodzili (przewaznie) calo z tych zdarzen... Kochajmy je a one juz nie dadza nas skrzywdzic!

halogen
Gość
Wysłany: 2005-09-12, 20:30   

Mniałem ostatni taką przygode moim 2t że przy 100 zaczełem hamować i mi tak ok. 80 cylinderek puscił. też slizg ale jakoś się od dachówki obroniłem i scinając drzewo wpadłem do rowu ;( ale trambik już smiga. kondolencie ziomek

macq
Gość
Wysłany: 2005-09-12, 21:18   

Dlatego dbajmy o stan techniczny naszych autek! Oj wiem co to jazda bez hamulcow... nie polecam mi poleciał przewod jak jechałem z takej konkretnej góry... recznego oczywiście niet. Ale jakos wychamowałem. Tak samo jak pekł cylinderek i sciagnal na lewy pas pod transita....;[

Kristoff
Gość
Wysłany: 2005-09-12, 22:48   

Dolaczam sie do kondolencji bo cos o wypadkach z trabikami wiem:( ostatnio wlasnie pochowalem moje auto - i wierze w zasade zeby dbac o stan techniczny auta chociaz czasem jakis debil moze zabrac zycie nam i auta...

Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2005-09-12, 23:42   

No i niestety pozegnam sie z WAMI TRABANCIARZAMI brak pieniedzy mnie do tego zmusza.;(( az mi sie ryczec chce.Jak ktos cos potrzebuje kupic z czesc to prosze mam prawie wszystko do 601.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi