Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Servo a linka sprzegla w 1.1
Autor Wiadomość
Kristoff
Gość
Wysłany: 2005-02-04, 22:03   

Czesc. Chcialbym zapytac o odczucia ludzi posiadajacych servo - czy zaobserwowaliscie moze wzrost czy szybkosc zuzywania sie linki sprzegla - ja odkad mam servo czyli 1,5 roku wymienilem ja juz 2 razy - ostatnio zalozylem wegierska bo niestety niemieckiej nie bylo, wczesniej miale jakis szajs polski a najdluzej jezdzila niemiecka ale tez sie zerwala i to w trakcie jazdy z dziewczyna:) hehe. Ulozenie linki jest dziwne przez servo bo linka jest wygieta totez moze sa tam naprezenia i stad szybsze zuzycie. Dzieki za wskazowki imo to serva nie wywale:)

Arek CB SQ5HAW
Gość
Wysłany: 2005-02-05, 17:48   

wiec tak sa dwie metody
jezeli podczas pciskania pedlu sprzegla linka sie opiera o Servo dosc mocno tzreba by zrobic taki myk kupic linke od poloneza jest coprawda dluga ale tania gdzyz pzrerobienie linki kosztuje ok.40-60zl. a poldka linka 15zl. i da sie spokojnie naniej smigacc, powiem tobie tak ja mam servo i niema problemow z opieraniem liniki a jest orginalna od czego masz servo i sam robiles stelaz????

Kristoff
Gość
Wysłany: 2005-02-05, 18:04   

servo z golfa 2 razem z pompka stelaz i mocowanie (lapa) tez z golfa - przynajmniej o ile pamietam tylko nie pamietam z jakiego modelu

Arek CB SQ5HAW
Gość
Wysłany: 2005-02-06, 09:27   

hee to montuj dluga linkee bo pewnie wyszlo troszke inaczej niz pzry servie z CC i wadzi .....

Kristoff
Gość
Wysłany: 2005-02-08, 20:57   

Juz mam patent - linka pod servem i pasuje ideal bez zagiec liki - teraz powinno dluzej wytrzymac

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi