|
webasto trabi |
| Autor |
Wiadomość |
marcin k
Gość
|
Wysłany: 2005-02-02, 21:43
|
|
|
| pilnie poszukuje informacji na temat webasta do traba jak było zamontowane ,gdzie jak sie włączało itp. a moze ktoś ma takie cacko zbędne chętnie kupie |
|
|
|
 |
Yarema47
Gość
|
|
|
|
 |
Mikus
Gość
|
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-02-03, 00:17
|
|
|
To jest lepsze!
Pozdrawiam =] |
|
|
|
 |
sidus
Gość
|
Wysłany: 2005-02-03, 10:10
|
|
|
| zawsze tez można wsadzić webasto z zaporożca :) |
|
|
|
 |
Sylwer
Gość
|
Wysłany: 2005-02-03, 22:48
|
|
|
| Jak mozesz to szukaj sobie webasta z Zaporozca. Ja mam zamontowane w bagazniku i jest zajefajnie, a cieple powietrze wylatuje od tylu tak ze wszyscy w samochodzie sa zadowoleni z milego ciepelka. |
|
|
|
 |
Paweł Filipczak
Gość
|
Wysłany: 2005-02-04, 17:58
|
|
|
| Problem w tym, ze zdaje sie polskie przepisy zabraniaja montowania agregatow wewnatrz pojazdu. Z tego co pamietam to mozna pod podwoziem i w komorze silnika. |
|
|
|
 |
marcin k
Gość
|
Wysłany: 2005-02-04, 21:04
|
|
|
Dzięki koledzy za rady mam takie jedno webasto na alegro zobacze jaka będzie cena końcowa jak przystępna to kupie ,jest to 12v i kompletne rury zbiornik itp
ale tak wogóle to szukam 6v bo mam takiego zabytka i chce tam zamontować ale musi być oryginał z tamtych lat >marcin |
|
|
|
 |
marcin k
Gość
|
Wysłany: 2005-02-04, 22:34
|
|
|
Aaaaaaaa zapomniałem
czy może ktoś z was ma fote jak to webasto oryginalne w trabie jest zamontowane,gdzie są włączniki ,bak ,itd czekam na kazdą odp . |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-02-04, 23:31
|
|
|
| Jak szukasz do 6v, to zaglądaj czasem na motoallegro, do działu zabytkowe części. Jakiś czas temu było tam takie. |
|
|
|
 |
marcin k
Gość
|
Wysłany: 2005-02-05, 11:06
|
|
|
| tak widziąłem na allegro -ale bylo nie kompletne brakowało wielu elementów ,i nie mozna było sprawdzić ,poszukuje jakiegoś opisu czy fotki jak to było zamontowane ,gdzie (chodzi o oryginalny montaż) bo muszę miec jak w oryginale >pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|