Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Ktoś, kiedyś powiedział, że trabanty może już niedługo staną
Autor Wiadomość
MK
Gość
Wysłany: 2005-09-09, 21:49   

PS.Na złotówki to gość chce 40 576 zł...

Spiderman_2005 / Karaś :)
Gość
Wysłany: 2005-09-09, 21:55   

widzialem to, widzialem... :P

Marcin/Niutek
Gość
Wysłany: 2005-09-09, 22:31   

Troche roboty i kasy w to wsadził ale tyle sałaty to nikt za to nie da nawet zeby miał złota tapicerke. Ale ludzie sie dzis cenią a tu mamy najlepszy przykład.

Kędzior
Gość
Wysłany: 2005-09-10, 07:57   

fajny trabancik tylko troszkę wiejski ten tuning. Dla wyjadnienia, dla mnie wiejski tuning to wszystko co polega na wsadzeniu 5 kilo plastików, strumienicy z allegro sportowych świec i stożka. Oczywiście większość takich tunerów obniża zawieszenie żeby wyglądał sportowo. Może i wsadził kupe kasy. Jak ja liczylem to w swojego trupa wpakowałem prawie 2000 zł. a nie wiem czy wzioł bym za niego 200 bo stan jego jest opłakany (wymaga dopieszczenia :D). więc nie robie tak jak mi radzą wszyscy, żebym go sprzedał i kupił innego w lepszym stanie, tylko zrobię swojego i huk :) To się nie opłaca.

gonzo
Gość
Wysłany: 2005-09-10, 19:48   

lepszy numer...na krakowskim przedmiesciu facet mnie zaczepił, ze ma problem ze swoim trabem, jest ze szczecina wszystko robi u mechaników itp. traba kupil od ojca ktory byl pierwszym wlascicielem za 3500(nie mowil jak dawno temu), a jak policzyl to wsadzil w niego 8000, z czego pewnie polowa albo i lepiej to honoraria sz.p. mechaników

sir gajos
Gość
Wysłany: 2005-09-10, 21:12   

No niektorzy niestety nie maja zielonego pojecia jak naprawic Traba(co dla innych moze byc rzecza jak najbardziej niezrozumiala), pomimo tego ze moze i nie jest on zbyt skoplikowana jednostka . Ja niestety do takich ludzi naleze i dlatego, ze sam nie potrafie, a nie mam kasy na mechanikow to Trabant stoi juz drugi rok i z dnia na dzien marnieje :/

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi