|
Ktoś, kiedyś powiedział, że trabanty może już niedługo staną |
| Autor |
Wiadomość |
Spiderman_2005
Gość
|
Wysłany: 2005-07-21, 00:46
|
|
|
Ktoś, kiedyś powiedział, że trabanty może już niedługo staną się zabytkami. I prosze bardzo, czyżbyśmy się tego doczekali?? Trabant 1,1 - w cenie średniej klasy samochodu (17 900 zł)
pozdrawiam :] |
|
|
|
 |
Spiderman_2005
Gość
|
|
|
|
 |
ba
Gość
|
Wysłany: 2005-07-21, 09:31
|
|
|
co jak co to tylko ma fajne drzwi :)
a tak to przypomina mini i nie ejst wcale taki fajny :E
pzdDDR |
|
|
|
 |
Grzesiek N. [601]
Gość
|
Wysłany: 2005-07-21, 17:55
|
|
|
A właściciel nie może się opędzić od klientów...
Taka cena za Trabanta to przesada, jeśli nie głupota (tak samo jak te tylne lampy:).
Chociaż z drugiej strony, to ja bym nie narzekał gdyby Trabanty osiągały takie ceny, a mój byłby wart 11 000, a nie 1000... :] |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-07-21, 21:04
|
|
|
1000 Grzesiu to teraz za polowki wolaja heh, twoj z pincen zeta bedzie kosztowal, masarnia |
|
|
|
 |
newman
Gość
|
Wysłany: 2005-07-22, 10:26
|
|
|
| no tak, tylko po co sprzedawac swojego trabika??? lepiej kupowac, remontowac i gromadzic i jezdzic :) a niska cena sprzyja zakupowi :) |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-07-22, 19:55
|
|
|
Tylko OC nie sprzyja takim zakupom |
|
|
|
 |
Dawid
Gość
|
Wysłany: 2005-07-22, 22:02
|
|
|
OC to zdecydowanie nie sprzyja :))))
(trabi legal łod roku = Oc - 500 PLN, a psiadam go czyroki:))))))
A najbardziej wqoorza mnie to ze jak ktoś chcialby go kupić to za pińcet złotych szkoda dwóch lat pracy :(
Wielkie, Gorące PozDDRo!!! |
|
|
|
 |
emilia j.
Gość
|
Wysłany: 2005-07-27, 16:40
|
|
|
| wydaje mi się że jak ktoś ma trabanta i wkłada w jego użytkowanie i dobry stan wysiłek to nie sprzedaje go tak szybko. Trabanty sprzedają chyba ludzie którzy traktują go tylko jako jeźdźidło i jak sprawie kłopociki to sio z nim, jak myślicie? nie mam za dużego dośwaidczenia w handlowaniu trabancikami. :) mojego mam już cztery lata , po dwóch remontach silnika, rakieta! :) ale nie opłaca mi sie go sprzedawać a o dziwo opłaca mi sie go naprawiać i jeżdzić dalej! :) a poza tym to w końcu TRABANT a nie jakiś tam samochód :) nie zamierzam go sprzedawać bo i po co? nie mam finansowych widoków na nabycie innego auta a też i nie chce sie go pozbywać bo jest MOJ JEDYNy :P i bede nim śmigać póki sie da! i póki miksol bedzie krążył w silniku :) nawet gdy bedzie juz zabytkiem :) |
|
|
|
 |
Mariusz W
Gość
|
Wysłany: 2005-09-09, 12:01
|
|
|
| JA MAM TAKIE SAMO ZDANIE NIE OPALACA SIE SPRZEDAWAC ALE OPLACA SIE GO UZYTKOWAC :))) |
|
|
|
 |
ba
Gość
|
Wysłany: 2005-09-09, 12:32
|
|
|
| a tego traba co masz w miniaturce widzialem na allegro kiedys :D |
|
|
|
 |
Grzesiek N. [601]
Gość
|
Wysłany: 2005-09-09, 17:34
|
|
|
Zeby nie było wątpliwości...
O sprzedaży mojego Trabanta NIE MA MOWY. |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2005-09-09, 20:12
|
|
|
| A ja sie wlasnie zastanawiam nad zmiana..... |
|
|
|
 |
Marcin/Niutek
Gość
|
Wysłany: 2005-09-09, 20:41
|
|
|
| Ja w swojego wpakowałem kupe kasy pracy i czasu. Praktycznie wszystko robiłem sam oprócz blacharki bo nie mam warunków. Wyremontowałem silnik, skrzynie, podłoge, zmieniłem tapicerke robianą na zamówienie oraz nowa wykładzina, zawieszenie, nowy resor i tulejki, maglownica nowa i drązki, nowe gumy, wyremontowałem alternator i rozrusznik. Ze starego trabanta zostały tylko durpolasty. zeby było smieszniej znajomy blacharz zrobił mi nadkola z kwasówki i chciałem go sprzedac i nie moge wycisnać magicznej kwoty 1500 zł. jakbym go rozebrał na czesći to bym wział nawet wiecej. |
|
|
|
 |
MK
Gość
|
Wysłany: 2005-09-09, 21:47
|
|
|
| 17900???Co to jest...zobaczcie na to...http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C482051 |
|
|
|
 |
|
|