Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Ktoś, kiedyś powiedział, że trabanty może już niedługo staną
Autor Wiadomość
Spiderman_2005
Gość
Wysłany: 2005-07-21, 00:46   

Ktoś, kiedyś powiedział, że trabanty może już niedługo staną się zabytkami. I prosze bardzo, czyżbyśmy się tego doczekali?? Trabant 1,1 - w cenie średniej klasy samochodu (17 900 zł)

pozdrawiam :]

Spiderman_2005
Gość
Wysłany: 2005-07-21, 00:49   

heh zapomniałem link podać:
OTO ON

http://motoallegro.pl/show_item.php?item=58026615

ba
Gość
Wysłany: 2005-07-21, 09:31   

co jak co to tylko ma fajne drzwi :)

a tak to przypomina mini i nie ejst wcale taki fajny :E

pzdDDR

Grzesiek N. [601]
Gość
Wysłany: 2005-07-21, 17:55   

A właściciel nie może się opędzić od klientów...

Taka cena za Trabanta to przesada, jeśli nie głupota (tak samo jak te tylne lampy:).

Chociaż z drugiej strony, to ja bym nie narzekał gdyby Trabanty osiągały takie ceny, a mój byłby wart 11 000, a nie 1000... :]

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-07-21, 21:04   

1000 Grzesiu to teraz za polowki wolaja heh, twoj z pincen zeta bedzie kosztowal, masarnia :-(

newman
Gość
Wysłany: 2005-07-22, 10:26   

no tak, tylko po co sprzedawac swojego trabika??? lepiej kupowac, remontowac i gromadzic i jezdzic :) a niska cena sprzyja zakupowi :)

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-07-22, 19:55   

Tylko OC nie sprzyja takim zakupom :-(

Dawid
Gość
Wysłany: 2005-07-22, 22:02   

OC to zdecydowanie nie sprzyja :))))
(trabi legal łod roku = Oc - 500 PLN, a psiadam go czyroki:))))))
A najbardziej wqoorza mnie to ze jak ktoś chcialby go kupić to za pińcet złotych szkoda dwóch lat pracy :(
Wielkie, Gorące PozDDRo!!!

emilia j.
Gość
Wysłany: 2005-07-27, 16:40   

wydaje mi się że jak ktoś ma trabanta i wkłada w jego użytkowanie i dobry stan wysiłek to nie sprzedaje go tak szybko. Trabanty sprzedają chyba ludzie którzy traktują go tylko jako jeźdźidło i jak sprawie kłopociki to sio z nim, jak myślicie? nie mam za dużego dośwaidczenia w handlowaniu trabancikami. :) mojego mam już cztery lata , po dwóch remontach silnika, rakieta! :) ale nie opłaca mi sie go sprzedawać a o dziwo opłaca mi sie go naprawiać i jeżdzić dalej! :) a poza tym to w końcu TRABANT a nie jakiś tam samochód :) nie zamierzam go sprzedawać bo i po co? nie mam finansowych widoków na nabycie innego auta a też i nie chce sie go pozbywać bo jest MOJ JEDYNy :P i bede nim śmigać póki sie da! i póki miksol bedzie krążył w silniku :) nawet gdy bedzie juz zabytkiem :)

Mariusz W
Gość
Wysłany: 2005-09-09, 12:01   

JA MAM TAKIE SAMO ZDANIE NIE OPALACA SIE SPRZEDAWAC ALE OPLACA SIE GO UZYTKOWAC :)))

ba
Gość
Wysłany: 2005-09-09, 12:32   

a tego traba co masz w miniaturce widzialem na allegro kiedys :D

Grzesiek N. [601]
Gość
Wysłany: 2005-09-09, 17:34   

Zeby nie było wątpliwości...
O sprzedaży mojego Trabanta NIE MA MOWY.

macq
Gość
Wysłany: 2005-09-09, 20:12   

A ja sie wlasnie zastanawiam nad zmiana.....

Marcin/Niutek
Gość
Wysłany: 2005-09-09, 20:41   

Ja w swojego wpakowałem kupe kasy pracy i czasu. Praktycznie wszystko robiłem sam oprócz blacharki bo nie mam warunków. Wyremontowałem silnik, skrzynie, podłoge, zmieniłem tapicerke robianą na zamówienie oraz nowa wykładzina, zawieszenie, nowy resor i tulejki, maglownica nowa i drązki, nowe gumy, wyremontowałem alternator i rozrusznik. Ze starego trabanta zostały tylko durpolasty. zeby było smieszniej znajomy blacharz zrobił mi nadkola z kwasówki i chciałem go sprzedac i nie moge wycisnać magicznej kwoty 1500 zł. jakbym go rozebrał na czesći to bym wział nawet wiecej.

MK
Gość
Wysłany: 2005-09-09, 21:47   

17900???Co to jest...zobaczcie na to...http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C482051

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi