Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
WAWA - ktos podjedzie? pomoze?
Autor Wiadomość
max
Gość
Wysłany: 2005-01-03, 14:55   

Witam

jest ktos z wawki (ursynów) kto mógłby podjechac do mnie, pomóc mi przy autku, posprawdzac troszke rzeczy i mnie czegos nauczyc?

Nie wszystko da sie zrobic czytajac ksiazke, nie wszystko sie rozumie co ludzie na grupie pisza. Czasem trzeba pogadac, zobaczyc co zalezy od czego i nauczyc sie samemu sprawdzac po koleji, co, gdzie i jak.

Raz juz prosilem o pomoc, nie bylo zadnego odzewu - moze jednak teraz ktos sie znajdzie?

Autko mam na chodzie, jednak czasami sie dusi, skacze, bryka (itd.), moze to wina swiecy, gaznika, elektryki, moze czegos innego.

Ogolem fajnie by bylo jak by ktoś podjechał swoim 1,1 i pomógł rozwikłać kilka problemów porównując co jest u ciebie, a jak jest to u mnie.

czekam na kontakt, amrat@amrat.kernel.pl micromax@wp.pl kursyamrat@wp.pl
gg 3522511
komórka 508-092-818 - kontakt sms-ami (najtaniej)

autko stoji na imielinie, zaraz przy wyjsciu z metra.

dusponuje czasem, jednak wole sie umawiac na 2- dni do przodu (dni 9-11.01 odpadaja)

pozdrawiam i czekam na odzew

Max
SQ5IRJ/P

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-01-05, 12:18   

To szkoda że te dni odpadają, bo jest spot w niedzielę i można, będąc tam, wiele ciekawych rzeczy się dowiedzieć.

max
Gość
Wysłany: 2005-01-05, 13:56   

niestety- siedze na Orkiestrze caly dzien.

szkoda ze tylko jedna osoba cos odpisala.... a ludzie sie dziwia czemu tek klub dziala tak, a nie inaczej.

dzieki za odp. pozdrawiam

Ciotka_Lilka
Gość
Wysłany: 2005-01-05, 17:10   

a ludzie sie dziwia czemu tek klub dziala tak, a nie inaczej.

więc - po pierwsze to nieodpisywanie nie jest powodem (nie??)dzialania klubu, lub dzialania jego tak a nie inaczej

dysponuje czasem, jednak wole sie umawiac na 2- dni do przodu

może to jest powód - może ludzie nie odpisują bo nie dysponują czasem??? ja znam kilka osób z wawy, ursynowa itp itd i wiem że ci których znam to czasem z czasem mają kiepsko ;) nawet tu na forum nie zaglajadą za często (albo i wcale)

ja na Twoim miejscu bym się nie obrażala i nie unosila że nikt nie odpisal, tylko przyjechala do 2 kólek kiedy jest spot, wtedy na pewno ktoś Ci odpowie na kilka nurtujących Cie pytań

poza tym sam piszesz że auto masz na chodzie - więc spokojnie możesz podjechać
a że masz inne plany - taki lajf, za 2 tygodnie pewnie znowu będzie spot

pozdro
CL

gosc
Gość
Wysłany: 2005-01-05, 17:22   

nie obrazam sie.. rozumiem wszystko.

tak oczywiscie przyjechac moge, ale nie chodzi mi o wiedze teoretyczna tylko o praktyczna, ja sam czasem nie umiem wyjasnic dokladnie objawow, co jak, dla czego, to ciezko bedzie przedstawic sprawe komus i zapamietac co mowil, co sprawdzac, rozkrecac, skrecac, robnic.

autko mam na chodzie, zachowuje sie bardzo dziwnie, bryka, skacze i szczerze nie chce nim smigac po calej warszawie bo nie wiem czy to cos powaznefo i czy moze popsuc sie wiecej czy mniej.- dla tego autko od tygodnia stoji pod blokiem.

tak czy siak, nie zostaje mi nic wiecej jak tylko wstawiac samochod na warsztat, gdzie sie nic nie naucze i placic jak za zborze bo wiadomo ze nie bede umial sprawdzic co gosciu zrobil, czy dobrze czy zle.

pozdrawiam wszystkich
heya

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2005-01-06, 10:35   

Pozostaje CI też przyjechać na spot tramwajem lub innym środkiem lokomocji - nikt Cię nie wyprosi jak Trabem nei przyjedziesz. A tam zawsze można porozmawiać, umówić się z kimś...

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-01-06, 11:38   

I o to chodzi. Poza tym można sie ftedy piwa napić :)

brzydal
Gość
Wysłany: 2005-01-06, 13:08   

ej... zróbcie mu to auto bo to smutek człowieka bierze....

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-01-07, 13:41   

No dobra. Ja spróbuje jutro podjechać z rana. Odezwij sie wieczorem do mnie, to sie ustawimy. Mam słabe pojęcie, ale co dwie głowy to nie jedna :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi