|
lusterka do trabiego |
| Autor |
Wiadomość |
michał piłat
Gość
|
Wysłany: 2004-11-27, 00:02
|
|
|
| czesc,gdzie i za ile dostane lusterka typu "łezki", takie sportowe, może wiecie od jakich aut montują je w trabantach(pojawiają się często na zdjęciach) |
|
|
|
 |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2004-11-27, 16:23
|
|
|
| witam,z tego co wiem są to lusterka od Opla Manty typ Engelman,raczej sa drogie widzialem takie na allegro ale 2 szt kosztowaly 150zl,ale trzeba zagladac moze trafi sie cos tanszego,warto tez pojezdzic po zlomach tam trafiaja sie rozne cudenk.:-))pzdr |
|
|
|
 |
Kiko(fastermaster)
Gość
|
Wysłany: 2004-12-08, 00:38
|
|
|
| no włąśnie...co do lusterek ja mam oryginalne lewe i prawe,jaki elusterka bedą pasowały do traba bez większych przeróbek??(jestem początkującym kierowcą i potrzebuje widzieć więcej:) ) |
|
|
|
 |
Psikus
Gość
|
Wysłany: 2004-12-09, 00:09
|
|
|
| na allegro w dziale czesci zabytkowe czesto pojawiaja sie fajowe lusterka, ktore idealnie by pasowaly do trabanta |
|
|
|
 |
Luker
Gość
|
Wysłany: 2004-12-10, 21:14
|
|
|
| A j a ostatnio sobie kupilem takowe lustereczko , niestety mieli tylko lewe , ale co tam wazne ,ze chociaz jedno , pozniej sie drugie dokupi. Lustereczko od MAnty, i nie za 150 za kpl , tylko kolo 30 pln za sztuke Teraz prawego szukam , bo tamo mi sie baaaardzo podoba. Ps. Warto na gieldach szukac |
|
|
|
 |
2em
Gość
|
Wysłany: 2004-12-12, 21:58
|
|
|
| Ja kupiłem 2 od manty cena 60zł + przesyłka, (jutro powinny przyjsc poczta), trzeba szukac okazji pzdr |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2004-12-14, 02:21
|
|
|
ja kupilem takie lusterka...1 jest nie kompletne - brak "stopki" reszta wszystko jest... Cena? Promocyjna - 15pln.
Ma ktos taka stopke do sprzedania?? :( nigdzie nie widzialem tego... albo 1 cale lusterko |
|
|
|
 |
mefisto666
Gość
|
Wysłany: 2004-12-18, 11:58
|
|
|
| ja chce zamontowac jakies chromowane lusterka od motocykla co wy na to?? |
|
|
|
 |
2em
Gość
|
Wysłany: 2004-12-18, 16:47
|
|
|
| Tez otym myslalem , ladnie wygladaja latwe w montarzu tylko malow nich widac... pzdr |
|
|
|
 |
Pawel "lyssy&
Gość
|
Wysłany: 2004-12-18, 17:58
|
|
|
ja mialem 2 lusterka od manty... zajebiscie lezaly w trabie. ale jakies 2 tygodnie temu komus sie spodobaly i juz ich nie mam.
wczesniej czy pozniej sie na rynku pojawia. moze jakis nieswiadomy trabanciarz je kupi. ale szansa, ze je namierze bliska 0 .
Prawda taka: w polsce zastanow sie 3 razy zanim cos kupisz - bo wczesniej lub pozniej i tak Ci to ukradna.... |
|
|
|
 |
max
Gość
|
Wysłany: 2004-12-18, 18:53
|
|
|
tez myslalem o lusterkach, ale byle swinia przejdzie i ukradnie - wiec sie rozmyslilem.
moja zasada jest taka ze autko ma mi ladnie wygladac w srodku bo tam go widze jak jade,,, a na zewnatrz,, am jakies czarne paski (pozostalosc po poprzednim wlascicielu) jakas naklejka, i pewno bedzie jeszcze kilka bardziej profesjonalnych naklejek by podniesc estetyke autka,, ale napewno bedie podnoszona do stopnia "ladny" niz b.ladny - bo wtedy moze ktos bedzie chcial ukrasc, a to nie bedzie mile:-)
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Psikus
Gość
|
Wysłany: 2004-12-18, 21:55
|
|
|
| gdyby kazdy podchodzil do tego w sposob, za jak ladne , to ukradna, to w naszym kraju nie byloby zadnego fajnego samochodu. a ze srodka jak beda chciali, to tez ukradna, radio,fotel, a nawet stare i nikomu niepotrzebne plyty...a moze warto poswiecic 100 i zamontowac jakis alarm, ktory bycmoze odstraszy jakiegos gówniarza, ktoremu sie jakis detal spodoba... |
|
|
|
 |
2em
Gość
|
Wysłany: 2004-12-19, 17:42
|
|
|
| Psikus ma racje , jak by tak mysalec to po co kupowac trabanta skoro moga go ukrasc ?? |
|
|
|
 |
max
Gość
|
Wysłany: 2004-12-19, 19:01
|
|
|
niom ok. ale ja i tak na razie wole miec w srodku ele. szybki, centralny zamek, oswietlenie, fotele, wykladzine.. nic ladne lusterka.
ale moze za jakis czas mnie cos chwyci i bede robil - czas pokaze.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|