Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
lusterka do trabiego
Autor Wiadomość
michał piłat
Gość
Wysłany: 2004-11-27, 00:02   

czesc,gdzie i za ile dostane lusterka typu "łezki", takie sportowe, może wiecie od jakich aut montują je w trabantach(pojawiają się często na zdjęciach)

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2004-11-27, 16:23   

witam,z tego co wiem są to lusterka od Opla Manty typ Engelman,raczej sa drogie widzialem takie na allegro ale 2 szt kosztowaly 150zl,ale trzeba zagladac moze trafi sie cos tanszego,warto tez pojezdzic po zlomach tam trafiaja sie rozne cudenk.:-))pzdr

Kiko(fastermaster)
Gość
Wysłany: 2004-12-08, 00:38   

no włąśnie...co do lusterek ja mam oryginalne lewe i prawe,jaki elusterka bedą pasowały do traba bez większych przeróbek??(jestem początkującym kierowcą i potrzebuje widzieć więcej:) )

Psikus
Gość
Wysłany: 2004-12-09, 00:09   

na allegro w dziale czesci zabytkowe czesto pojawiaja sie fajowe lusterka, ktore idealnie by pasowaly do trabanta

Luker
Gość
Wysłany: 2004-12-10, 21:14   

A j a ostatnio sobie kupilem takowe lustereczko , niestety mieli tylko lewe , ale co tam wazne ,ze chociaz jedno , pozniej sie drugie dokupi. Lustereczko od MAnty, i nie za 150 za kpl , tylko kolo 30 pln za sztuke Teraz prawego szukam , bo tamo mi sie baaaardzo podoba. Ps. Warto na gieldach szukac

2em
Gość
Wysłany: 2004-12-12, 21:58   

Ja kupiłem 2 od manty cena 60zł + przesyłka, (jutro powinny przyjsc poczta), trzeba szukac okazji pzdr

bRq
Gość
Wysłany: 2004-12-14, 02:21   

ja kupilem takie lusterka...1 jest nie kompletne - brak "stopki" reszta wszystko jest... Cena? Promocyjna - 15pln.

Ma ktos taka stopke do sprzedania?? :( nigdzie nie widzialem tego... albo 1 cale lusterko

mefisto666
Gość
Wysłany: 2004-12-18, 11:58   

ja chce zamontowac jakies chromowane lusterka od motocykla co wy na to??

2em
Gość
Wysłany: 2004-12-18, 16:47   

Tez otym myslalem , ladnie wygladaja latwe w montarzu tylko malow nich widac... pzdr

Pawel "lyssy&
Gość
Wysłany: 2004-12-18, 17:58   

ja mialem 2 lusterka od manty... zajebiscie lezaly w trabie. ale jakies 2 tygodnie temu komus sie spodobaly i juz ich nie mam.
wczesniej czy pozniej sie na rynku pojawia. moze jakis nieswiadomy trabanciarz je kupi. ale szansa, ze je namierze bliska 0 :-( .
Prawda taka: w polsce zastanow sie 3 razy zanim cos kupisz - bo wczesniej lub pozniej i tak Ci to ukradna....

max
Gość
Wysłany: 2004-12-18, 18:53   

tez myslalem o lusterkach, ale byle swinia przejdzie i ukradnie - wiec sie rozmyslilem.

moja zasada jest taka ze autko ma mi ladnie wygladac w srodku bo tam go widze jak jade,,, a na zewnatrz,, am jakies czarne paski (pozostalosc po poprzednim wlascicielu) jakas naklejka, i pewno bedzie jeszcze kilka bardziej profesjonalnych naklejek by podniesc estetyke autka,, ale napewno bedie podnoszona do stopnia "ladny" niz b.ladny - bo wtedy moze ktos bedzie chcial ukrasc, a to nie bedzie mile:-)

pozdrawiam

Psikus
Gość
Wysłany: 2004-12-18, 21:55   

gdyby kazdy podchodzil do tego w sposob, za jak ladne , to ukradna, to w naszym kraju nie byloby zadnego fajnego samochodu. a ze srodka jak beda chciali, to tez ukradna, radio,fotel, a nawet stare i nikomu niepotrzebne plyty...a moze warto poswiecic 100 i zamontowac jakis alarm, ktory bycmoze odstraszy jakiegos gówniarza, ktoremu sie jakis detal spodoba...

2em
Gość
Wysłany: 2004-12-19, 17:42   

Psikus ma racje , jak by tak mysalec to po co kupowac trabanta skoro moga go ukrasc ??

max
Gość
Wysłany: 2004-12-19, 19:01   

niom ok. ale ja i tak na razie wole miec w srodku ele. szybki, centralny zamek, oswietlenie, fotele, wykladzine.. nic ladne lusterka.

ale moze za jakis czas mnie cos chwyci i bede robil - czas pokaze.

pozdrawiam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi