Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
"o tym już było"
Autor Wiadomość
bajzel 91,1 turbo
Gość
Wysłany: 2004-11-26, 05:57   

Czołem panie i panowie.Wiem że może zacznę wojnę, burzliwą dyskusję albo coś jeszcze ale mnie naprawdę śmieszy ciągłe w postach "o tym już było".Ludzie, czy TRABANT składa się z miliona części albo inaczej, niech ktoś mi napisze o jakiej części TRABANTA jeszcze nie było lub jakiej przeróbki jeszcze nie było opisanej.Czy stałym bywalcom forum zbrzydło już pomaganie świeżym kierowcom TRABÓW w jakichś problemach?
Daję temat do przemyślenia,czekam na odpowiedzi.

JaJer
Gość
Wysłany: 2004-11-26, 07:24   

O tym też juz było!
Nie pojawiałyby sie takie teksty gdyby nie lenistwo "niecierpliwych" trabanciarzy.
Wystarczy poszukać i już masz gotowe (czasami więcej niż potrzebujesz), a jeśli rozpoczynasz na nowo temat to i tak ktoś odeśle Ciebe do archiwum. Możesz tez czekać kilka dni na odpowiedź bo akurat nikt nie zna odpowiedzi. Polecam na poczatek archiwum - jest to skarbnica wiedzy!

bajzel 91,1 turbo
Gość
Wysłany: 2004-11-26, 08:45   

Jajer-napisz mi ewentualny temat który mógłbym zacząć.Piszę o tematyce technicznej.Jeszcze raz się pytam czy trabant składa się z miliona czy może dwóch milionów części czy to ci co piszą o niecierpliwych i leniwych trabanciarzach nie są właśnie takimi?
A pomyśl czy forum bez powtarzających się tematów nie umarło by?Pamiętaj, że piszę o forum technicznym bo na inne to raczej są miliony tematów.POZDROWIENIA

Qbs
Gość
Wysłany: 2004-11-26, 09:58   

Ale przciez po to jest opcja szukaj zeby sobie poszukac! A jak juz ktos znajdzie i ma watpliwosci jakies to pisze post w temacie ktory znalazl a nie w nowym temacie.

Pozdrawiam =]

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2004-11-26, 13:46   

Mam duży szacunek do nowych użytkowników Trabanta i cieszy mnie to, że coraz więcej osób pokazuje się na forum, ale wkurza to, że nie raczą oni (nie wiem dlaczego - z niewiedzy, lenistwa.....- tu można jeszcze wiele cech dopisać) poszukać w tematach starszych. Niejednokrotnie nawet na pierwszej stronie pojawiają się dwa tematy o tym samym. A wystarczy wejść do opcji "szukaj" albo po prostu przejrzeć kilka stron wstecz. Jakaś nowa sytuacja zawsze może się zdarzyć. A w przypadku już opisanym nasunąć nowe pytania - ale piszmy na forum myśląc o tym, aby był jakikolwiek na nim porządek. Wiele osób przestało się udzielać m.in. z tego powodu że mili juz dość pisania po raz n-ty o tym samym. A wystarczy po prostu poszukać.

cinek
Gość
Wysłany: 2004-11-26, 14:34   

z tego wynika, że trzeba zamknąć forum... przecież zawsze o czymś już było pisane i zostawmy tylko archiwum. ale na poważnie forum jest po to aby zadawać pytania, nawet najgłupsze. nie ma zresztą głupich pytań, tylko głupie odpowiedzi.

Wariat
Gość
Wysłany: 2004-11-26, 15:22   

Zostawić tylko archiwum... hmm... o tym też już było :P

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2004-11-26, 15:58   

z tego wynika, że trzeba zamknąć forum
Bzdura kompletna. Nikt nigdy czegoś takiego nie napisał! Nie przekręcaj czegoś, co dokładnie nie przeczytałeś.
Forum jest od zadawania pytań. Ale jak to samo pytanie jest w kilku tematach w ciągu kilku dni zadane to nikt w końcu nei będzie odpowiadał na nie bo każdy będzie miał dość powtarzania tego samego!
EOT

Michał & Ela
Gość
Wysłany: 2004-11-26, 16:26   

Powiem tak: kilka razy szukalem jakiejs wiadomosci w archiwum.. NAPRAWDE SZUKALEM!! "Szukany wyraz".. "szukana fraza".. moze ten sam wyraz tylko inaczej napisane... i nic. Dobra- nie ma w archiwum to zadam pytanie. Napisalem nowego posta.. i co?? IDZ I POSZUKAJ W ARCHIWUM!!! O TYM JUZ BYLO SETKI RAZY!!

Uwazam ze odrobina cierpliwosci tudzież podpiecie chocby linka do odpowiedniej strony (odpowiedniej wiadomosci) nie jest czyms co wymaga Bóg wie ile pracy a drugiej osobie ulatwia zycie:)
Pozdrawiam!

JaJer
Gość
Wysłany: 2004-11-26, 18:20   

Pytanie:
Jajer-napisz mi ewentualny temat który mógłbym zacząć.

Odpowiedź:
Gdybym miał temat do poruszenia zapewniam Cię że nie potrzebowałbym adwokatów aby go tu przedstawić.
Na koniec rada moja osobista - jak nie masz o czym pisać to po prostu nie pisz, ja Ci tematów nie podsunę.
Jeśli masz jakiś problem, a będę potrafił go rozwiązać to zapewniam Ciebie że nie pozostaniesz bez pomocy z mojej strony.

Pozdrawiam.

Rafał Malinowski
Gość
Wysłany: 2004-11-26, 18:34   

Moje zdanie jest takie że niektóre żeczy z archiwum, są nieaktualne , czasysie zmieniają rozwiązania również , ktos ma nowe koncepcje ?! Nowe rozwiązania . hmm trudny temat . HEH

MaxXx
Gość
Wysłany: 2004-11-26, 21:03   

tak z wyszukiwarka jest tez problem polskich fontow (ich braku) - np. zastanowcie sie ile jest kombinacji frazy "światła"
Co do forum to kiedys bylo naturalne i spontaniczne - ktos rzucal szalony pomysl reszta go dopingowala i cos sie tworzylo. A dzis nawet takie pierdoly jak stozkowy filtr pow. wywołuja dyskusje jakby sami prof.siedzieli za klawiatura i wychodzi na to ze nic sie nie oplaca robic bo wszystko szkodzi!

Pozdrawiam

Eugeniu
Gość
Wysłany: 2004-11-26, 21:28   

....ale to już było i nie wróci więcej,
do roboty się chodziło budowało się socjalizm
całym sercem.... co jak co ale auta najlepsze robili w DDR

bajzel 91,1 turbo
Gość
Wysłany: 2004-11-27, 06:00   

JaJer-owszem,mam o czym pisać ale jak widzę takie wypowiedzi jak twoja ostatnia to rezygnuję.Naprawdę jestem pewien, że na końcu każdej napiszesz mi że to już było.Choćby teraz z przekory.:)Pozdrowienia

JaJer
Gość
Wysłany: 2004-11-27, 10:10   

Kończąc gorącą dyskusję z kolegą bajzel 91,1 turbo która nie powinna mieć tu miejsca (można prywatnie).
Odpowiedziałem publicznie na publicznie zadane pytanie, a skierowane bezpośrednio do mnie.
Kolega się obraził. ;)
Teraz ja publicznie zadam pytanie - co było obraźliwego w mojej odpowiedzi? Pytanie nie jest skierowane do kolegi
bajzel 91,1 turbo
i od niego nie oczekujeę odpowiedzi.
Do wszystkich - Czekam na ocenę.
Pozdrawiam.

PS
Przekora cechą rozkapryszonych ....(w miejsce kropek kazdy sobie wpisze co chce)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi