|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
[1,1] obroty, LPG, bylo: dziwne objawy! |
| Autor |
Wiadomość |
picek
Gość
|
Wysłany: 2004-10-13, 17:14
|
|
|
| Ja robiłem, ale taniego mechanika nie znam. Wszyscy biorą dość drogo za robotę około 200 zł. A co do regulacji to powinieneś tą nakrętkę dokręcać a nie odkręcać. |
|
|
|
 |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2004-10-13, 18:05
|
|
|
| ale chodzi mi o to,ze mi sie sprzeglo slizga jak nie jest wcisniete ,czylli jak poluzuje do konca to wiem ze sie nie slizga bo ta wajcha jest na koncu na swoim miesjcu a jak dokrece to tak jak bym noge trzymal na wcisnietym sprzegle a taki mam wlasnie efekt.pozatym sprzeglo nie okazuje innych objawow nieprawidlowego dzialania biegi wskakuja normalnienic nie zgrzytamusze jechac do jakiegos mechanika ,musi to zobaczyc i wtedy bede wiedzial co to jest!!pzdr |
|
|
|
 |
Piotrek
Gość
|
Wysłany: 2004-10-16, 23:29
|
|
|
| ile wytrzymuja parowniki? moj ma 70 tys km i chyba powoli juz siada bo i problemy z odpaleniem sa (jak jest w okolicach 10 st C), a jak juz odpali to przy dodaniu gazu silnik jakby sie dlawil i gasnie (ale tylko jak jest zimny) |
|
|
|
 |
Piotrek
Gość
|
Wysłany: 2004-10-18, 22:58
|
|
|
| juz wiem co bylo - maziuga w reduktorze |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|