Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[Trabant] CO Wy na to ?? ??
Autor Wiadomość
KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2004-10-07, 17:26   

Witam

Mam zaszczyt przedstawić Wam premieroy materiał odrestaurowanego Trabanta.

Krzysztof Kluszczyński , V-ce prezes KMT spędził wiele nocy pracująć nad swoim nowym dzieckiem.
Oto efekt jego pracy ....

Link

Z niecierpliwością czekamy na opinie...

Psikus
Gość
Wysłany: 2004-10-07, 17:53   

Wyglada ciekawie. gratulacje pomysłu i wytrwalosci.

trabisurfer
Gość
Wysłany: 2004-10-07, 19:37   

Bardzo ładny , widac duzo pracy wlozonej.Teraz go pilnoj chlopie zeby zaden dupek Ci go nie rozbił.Ja to trenowalem. Auto po zrobieniu przejezdzilo ok 2 miesiace i dzwon, koles nie zauwazyl na jezdni pomaranczowego Trabanta. Tylko kolesia zamordowac , albo plakac!!
Ps.Swietna sprawa z pochowanymi kablami!!

Rafał Malinowski
Gość
Wysłany: 2004-10-07, 21:33   

Spoko łączenie stylów retro z tuning ale alu i bedzie 100%satysfakcji.Fajny Trab gratulacje pracy , mam nadzieje że warto było!!

Luker
Gość
Wysłany: 2004-10-08, 09:08   

Bardzo sympatyczne! Robi wrazenie... Mi sie bardzo podoba, zwlaszcza lakier. W srodku tez rewelacja . Niby standard , a tu cos dodane , tam cos ...

Kosma
Gość
Wysłany: 2004-10-08, 15:34   

Hej,
Fajne autko, tylko teksty w stylu: "kunsztowne arcydzielo genialnego artysty..." troche przesadzone(zatrudnili pr-owca????)...brakuje boczków na zderzaku przednim, ochydne dziury po kedrach...i zerdzewiala oslona filtra powietrza, fajne trampki na haku.

pozDDRowienia

Kędzior
Gość
Wysłany: 2004-10-08, 16:21   

całkiem całkiem... nie powiem :)

morti
Gość
Wysłany: 2004-10-08, 16:23   

dobrze kolega zauwazyl pewne braki jest ich troszke ale mam nadzieje ze to szybko sie poprawi i txt w stylu wszystko zrobione na 150 % normy heh ..... ogolnie fajny lakierek dokonczyc braki poszezyc koleczka i ladnie je pomalowac i moze obnizyc ale to tylko moja skromna opinia pozdro widac ogrom pracy :) oby tak dalej

Galant
Gość
Wysłany: 2004-10-08, 18:58   

Witam! Otóż to! żadnych przesadnych spojlerów (sorka chłopcy) tylko tak jak było w oryginale tylko lepiej. Teraz fajnie wyglada ale wiosną (tzn po zimie) serce pęka (sam to przerabiałem i w tym roku mój trabi zapada w sen zimowy) Gratuluje tym bardziej ze zrobiles duzo sam a nie dales (zaplaciles) i ktos zrobil. Pozdro

Joonior
Gość
Wysłany: 2004-10-08, 20:48   

nienajgożej,fajna podsufitka,jak dla mnie kolor obicia siedzeń dziwny, ale ładniutka deska rozdzielcza ale jak zdjąłes tylny zderzak to trzeba było skrucić albo zdjąć hak bo głupio wyglada taki wystający no i przesfity oryginalnej pomarańczowej wykładziny spod wycieraczek,nieda sie też ukryć że kolega technik przestawił zbiezność i koła ma prosto a kierownica jest skręcona parenaście stopni w prawo..jak dla mnie to ocena 3+ bedzie na miejscu,no i te białe felgi z czarnymi dekielkami i brak siatki na grilu...

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2004-10-09, 14:25   

Jeśli chodzi o podsufitke to kolor na fotce nie wyszedl...

Ona w rzeczywistości jest niebieska...

Sprawa wygląda tak z tymi dywanikami i zderzakami że auto dopiero co zostało złożone i uruchomione, więc te rzeczy już niedlugo Klucha wykończy :)

Niestety nie wiadomo czy w Krakowie się pojawi o auto bo troszke z kasy go wystukala ta inwestycja...

arek_353
Gość
Wysłany: 2004-10-09, 16:20   

jest ok , każdy robi auto dla siebie
mi sie rzucił w oczy tylko hak
może dlatego że sam takowy posiadałem i wkońcu sie go pozbyłem :)
jestem na tak
a wogle to pozdrawiam

Grzesiek N.
Gość
Wysłany: 2004-10-14, 09:05   

Bardzo fajne auto, tylko dlaczego te seryjnie chromowene kołpaki (które super pasowałyby do ogólnego stylu auta) są pomalowane na czarno??
Poza kołpakami (no i może wyżej wypomnianym zderzakiem) to efekt super. Bardzo ładna deska, podoba mi się że wiele części zostało oryginalnych. Miło popatrzeć na takiego Trabika :] Intryguje mnie tylko jedna rzecz... jak się robi taką podsufitkę???

pozDDRawiam
GN

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi