Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[tuning] Białe klosze (ATEST)
Autor Wiadomość
Rafał Malinowski
Gość
Wysłany: 2004-10-05, 17:42   

Dużo trabów jeździ z białymi kloszami bez atestu , wiem niektórzy maja piękne z Niemiec z atestem ale chciałem stypać jak w wypadku kontroli przez ,,kochanych" panów z drogówki jaki argument im wcisnąc by zjehcali z tematu atestu??Czy wystarczy by żarówki spełniały normy ?? Czyli były atestowane.

Wojtuś D
Gość
Wysłany: 2004-10-05, 22:23   

A co znacza klosze z atestem? wg przepisów, jesli cos ma miec atest, to ma byc to atest przyznany w Polsce, a nie w niemczech ( przykladem byly hellowskie lampy w samochodzie moich rodziców - ktore rzekomo wg polskich przepisow niepowinny byc dopuszczone do ruchu drogowego - wg pracownika stacji kontroli ) i jak takowy atest wyglada na lampy z niemiec?okazujesz panu z drogówki swistek, na którym pisze po niemiecku?nawet wystarczy zeby taki pan nierozumiel co nanim pisze, i go nieuzna. Wiec jak dawniej w przypadku szyb, atest na lampy moze byc uznany wtedy, kiedy policjant bedzie mial ochote go uznac.Osobiscie- mam wegierskie (podobno) klosze, przeszly przeglad, i mam gdzies, czy to sie komu spodoba czy nie, bo swiecą dobrze.poz.

Lewy81
Gość
Wysłany: 2004-10-06, 09:42   

Rafał...wedle prawa na wszystko co n ie jest oryginalne musisz mieć POLSKI atest...musi byc ta rzecz wpisana do rejestru jakis tam zamiennikow a ty musisz posiadac na nia dokument PIMOTU... wiesz jak wyglada moj czarny ...tam jest tyle rzeczy na ktore powinien byc atest...ehhh a czepiali sie tylko o czarne(nie ciemne CZARNE) przednie szybki...reszte odpuszczaja.... Jak człowiek widzi że wszystko działa jak trzeba to nie przychrzania sie...JA bym dowod stracil chocby za kierownice,...ma 28cm(przepisy mowia o 32 aa i brak atestu) fotele...BIMARCO C nie ma atestu....brak klamek...i tak dalej i tak dalej..... kwestia panow niebieskich... z kloszami białymi trzeba pamietac o zarowkach aby swiecily na czerwono a nie rozowo...:)

PS jedziesz do Krakowa..:)

Rafał Malinowski
Gość
Wysłany: 2004-10-06, 17:08   

Ps naturale jade. Dziex

mefisto666
Gość
Wysłany: 2004-10-07, 11:47   

lewy a czarne klosze to z kąd masz malowałes czy kupiłes gotowe bo ja bym se takie wrzucił

tomek bajzel
Gość
Wysłany: 2004-10-08, 10:42   

sorki,że wcinam się z trochę innym tematem ale jeżeli ktoś ma wstawione jakieś inne cuda z tyłu (klosze) to może ma oryginały-chodzi mi o normalne pomarańczowo czerwone.

tomek bajzel
Gość
Wysłany: 2004-10-08, 10:43   

proszę o kontakt na gg

Lewy81
Gość
Wysłany: 2004-10-09, 05:34   

Nie ...Ja w CZRNYM Trabie mam BIAŁE klosze..:P
Pozdroofka....a ciemne byly swego czasu w Łodzi w sklepie...

mefisto666
Gość
Wysłany: 2004-10-11, 11:39   

a ma ktoś mozliwosc zobaczenia ceny czarnych kloszy

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi