|
odwrócone fele z tyłu |
| Autor |
Wiadomość |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2004-09-15, 23:43
|
|
|
| orientuje sie szanowne towarzystwo czy nie ma przeszkód żeby w polówce odwrócić felgi z tułu? pare osób to robiło ale mnie interesuje czy trzeba coś zmieniać bądz przerabiać. Mam z tyłu felgi od dwusuwa wiec tylko te bym odwrócil jak sie da |
|
|
|
 |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2004-09-16, 00:55
|
|
|
jasne.
na rakowickim jest dużo wynalazców... |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2004-09-16, 08:20
|
|
|
Wszystko się da - tylko może lepiej najpierw pomyśleć czy jest to bezpieczne. Gdyby felga miała być dowrotnie zakładana to by była. A skoro jest jak jest to widocznie jest jakiś powód.
Głupota totalna - nie dość że siebie chcesz narażać to jeszcze innych. Bo sam na drodze i w aucie nie jesteś! Nie podobają Ci się oryginalne to kup inne a nie odwracaj! |
|
|
|
 |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2004-09-16, 09:48
|
|
|
| przecież sporo tabów jeżdzi na odwróconych i nic sie nie dzieje.. przecie po odwróceniu przykręce felge do bębna:) |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2004-09-16, 10:56
|
|
|
| Tak ale będzie inny rokład sił na bębnie i piaście, może się to baaaardzo szybko urwać.... |
|
|
|
 |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2004-09-16, 12:09
|
|
|
aaa to, w takim razie przepraszam wszystkich za zamieszanie. Myślałem ze wszystko bedzie ok skoro pare takich jezdzi ale ryzykować nie ma co
dzieki za ostrzeżenie |
|
|
|
 |
morti
Gość
|
Wysłany: 2004-09-16, 14:07
|
|
|
| kolego zamiast kombinowac z odwracaniem zastanow sie moze nad poszezeniem bo to jest bezpieczne rozwiazanie i wyglada bosko pozDDRo |
|
|
|
 |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2004-09-16, 15:12
|
|
|
| a po co mam poszerzać jak fele mają 4 cale szerokości? zeby policja zatrzymała mnie i powiedziała że byli pewni że nie mam wogóle kół?:)) zależy mi na ciekawym wygladzie a poszerzanie to sporo roboty i wydatków zw. min z wspomnianymi juz felgami, do których też trzeba dokupić opony, może dystanse.. |
|
|
|
 |
Kuzyn
Gość
|
Wysłany: 2004-09-16, 20:30
|
|
|
a po co mam poszerzać jak fele mają 4 cale szerokości
No, hm, nie wiem czy mi się wydaje ale sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie. No bo jak chciałbyś coś z nimi zrobić to napewno nie zwężać... |
|
|
|
 |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2004-09-17, 05:58
|
|
|
| myślałem że chodziło o poszerzenie trampa:)) nie miałem na myśli felg. a każdy moze sie pomylić |
|
|
|
 |
|
|