Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
odwrócone fele z tyłu
Autor Wiadomość
blaz
Gość
Wysłany: 2004-09-15, 23:43   

orientuje sie szanowne towarzystwo czy nie ma przeszkód żeby w polówce odwrócić felgi z tułu? pare osób to robiło ale mnie interesuje czy trzeba coś zmieniać bądz przerabiać. Mam z tyłu felgi od dwusuwa wiec tylko te bym odwrócil jak sie da

kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
Wysłany: 2004-09-16, 00:55   

jasne.
na rakowickim jest dużo wynalazców...

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2004-09-16, 08:20   

Wszystko się da - tylko może lepiej najpierw pomyśleć czy jest to bezpieczne. Gdyby felga miała być dowrotnie zakładana to by była. A skoro jest jak jest to widocznie jest jakiś powód.
Głupota totalna - nie dość że siebie chcesz narażać to jeszcze innych. Bo sam na drodze i w aucie nie jesteś! Nie podobają Ci się oryginalne to kup inne a nie odwracaj!

blaz
Gość
Wysłany: 2004-09-16, 09:48   

przecież sporo tabów jeżdzi na odwróconych i nic sie nie dzieje.. przecie po odwróceniu przykręce felge do bębna:)

Sikor
Gość
Wysłany: 2004-09-16, 10:56   

Tak ale będzie inny rokład sił na bębnie i piaście, może się to baaaardzo szybko urwać....

blaz
Gość
Wysłany: 2004-09-16, 12:09   

aaa to, w takim razie przepraszam wszystkich za zamieszanie. Myślałem ze wszystko bedzie ok skoro pare takich jezdzi ale ryzykować nie ma co

dzieki za ostrzeżenie

morti
Gość
Wysłany: 2004-09-16, 14:07   

kolego zamiast kombinowac z odwracaniem zastanow sie moze nad poszezeniem bo to jest bezpieczne rozwiazanie i wyglada bosko pozDDRo

blaz
Gość
Wysłany: 2004-09-16, 15:12   

a po co mam poszerzać jak fele mają 4 cale szerokości? zeby policja zatrzymała mnie i powiedziała że byli pewni że nie mam wogóle kół?:)) zależy mi na ciekawym wygladzie a poszerzanie to sporo roboty i wydatków zw. min z wspomnianymi juz felgami, do których też trzeba dokupić opony, może dystanse..

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2004-09-16, 20:30   

a po co mam poszerzać jak fele mają 4 cale szerokości
No, hm, nie wiem czy mi się wydaje ale sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie. No bo jak chciałbyś coś z nimi zrobić to napewno nie zwężać...

blaz
Gość
Wysłany: 2004-09-17, 05:58   

myślałem że chodziło o poszerzenie trampa:)) nie miałem na myśli felg. a każdy moze sie pomylić

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi