Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[1.1] jak daje gazu to nie wchodzi w obroty
Autor Wiadomość
Piotr Nowak/peeter
Gość
Wysłany: 2004-09-15, 19:42   

Witam!!! Mam problem ze swoją 1.1nką:( od niedawna ją mam i jak wrociłem od dawnego właściciela to było oki a teraz mi sie dusi jak dodaje gau, wydaje mi sie ze to gaznik, bo odkryłem sporo zanieczyszczen w filtrze paliwa i moze cos sie dostało. A i jak postoi troszke to jest looz nawet ladnie idzie, ale jak przejade jakies 2-3km to sie zaczyna szarpanie i jak daje gazu to nie wchodzi w obroty:(Z gory dziex za pomoc i pozdrawiam

Dysiek
Gość
Wysłany: 2004-09-15, 19:47   

Sproboj przedmuchac dysze glowna. Oczywiscie po tej czynnosci wymien tez filtr benzyny.

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2004-09-15, 19:51   

mailem to samo jak kupilem moje 1.1 jak byl zimny to smigal jak sie zagrzal to nie kcial jechac, szarpal,filterek paliwa byl strasznie zawalony syfem wymienilem kopolke i palec rozdzielacza,przewody wn i regulacja gaznik i smigam do tej poty i jest ok.wymien tylko filterek paliwa i zrob regulacje gaznika jak reszte masz ok.moje przewodywn wygladaly jak oryginalne stare sztywne brudne to wymienilem a palec rozdzielacza sie rozlecial to wymienilem .pzdrwina gaznika tak mnie sie wydaje

Piotr Nowak/peeter
Gość
Wysłany: 2004-09-15, 20:46   

dzieki sliczne za radę i pomoc:)

qba_601
Gość
Wysłany: 2004-09-15, 22:06   

a jak niewiele pomoze to wymien przewody paliwowe miekkie przy zbiorniku paliwa

szkielu
Gość
Wysłany: 2004-09-16, 08:21   

albo sprawdź czy w zbiorniku nie ma syfu od groma. jak jest to wyczyścić zbiorniczek i po kłopocie.

Stanisław Kudyba
Gość
Wysłany: 2004-09-17, 17:29   

Bardzo dobry patent taki "na szybko"podał kiedyś Robak Strzykawka duża(200) cewnik Zdjąć kaptur z gażnika wykręcić trzy dysze wsadzić cewnik w każdą dziurę po dyszy i dmuchnąć strzykawką
Powtarzam że to sposób awaryjny!!!!
ale działa
Pozdrawiam

Saracen
Gość
Wysłany: 2004-09-20, 16:44   

Witojcie witojcie
Ja mialem podobne problemy - wina kopulka i palec rozdzielacza teraz obligatoryjnie wymieniam raz do roku przed zima i problemy sie skonczyly koszt 25 Zlych.
PozDDRawiam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi