|
MAGNETYZER |
| Autor |
Wiadomość |
Rafał Malinowski
Gość
|
Wysłany: 2004-09-11, 17:25
|
|
|
| Witam mam pytanko czy ma ktoś magnetyzer paliwa i powietrza w Trabim bo niweiem czy tracić pieniądze i czy woogóle daje to jakiś efekt??Dziękuje za info .Wacham sie i chciałem skorzystać z pomocy przyjaciół.DZIEX. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2004-09-11, 20:43
|
|
|
| Nie daje - nie warto tracić pieniędzy. A więcej szczegółów i zażarte dyskusje na ten temat znajdziesz na forum w kilku starych tematach n.t. tego "cuda":) |
|
|
|
 |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2004-09-12, 01:10
|
|
|
zależy.
daje i nie daje.
Mój wujek sobie zrobił sam magnetyzer i mu coś dawał (zerżnął z oryginału jak to na rynek wchodziło) no i faktycznie to działało
a tak BTW... to już było |
|
|
|
 |
Rafał Malinowski
Gość
|
Wysłany: 2004-09-12, 10:14
|
|
|
| Widze na staych materiałach że zdania są podzielone .Ale sam do końca nie jestem przekanany o kupnie jutro wybiore sie do Lecha Węglarskiego i zapytam o to Niego napewno bedzie wiedział wszystko na ten temat wkońcu to mistrz w dziedzinie dolotu itd! |
|
|
|
 |
Markus
Gość
|
Wysłany: 2004-09-13, 18:02
|
|
|
| Mam ten syf i nic nie daje :( |
|
|
|
 |
Kuzyn
Gość
|
Wysłany: 2004-09-13, 21:45
|
|
|
| to odsprzedaj koledze za dyche :) Tobie nie działa a jemu może poprawisz samopoczucie. |
|
|
|
 |
Rafał Malinowski
Gość
|
Wysłany: 2004-09-14, 21:26
|
|
|
| Jutro bede miał tylko paliwa zobaczymy po pary set kilometrach czy cos daje i kupie wtedy powietrza ten Paliwa i powietrza to koszt om 50zł |
|
|
|
 |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2004-09-15, 08:46
|
|
|
Duzo więcej mocy można uzyskać wieszając CD pod lusterkiem lun instalując błyszczącą puszkę od konserw na końcu tłumika... Polecam
Równierz odpowiedznio dobrany dres potrafi w znaczny sposób wpłynąc na zmniejszenie spalania.
nie zapominajcie też o sprawdzonej metodzie wprowadzania paliwa w rezonans za pomoca głośno odtwarzanej muzyki Disco Polo |
|
|
|
 |
JaJer
Gość
|
Wysłany: 2004-09-15, 10:18
|
|
|
wprowadzania paliwa w rezonans za pomoca głośno odtwarzanej muzyki Disco Polo
- tak to jest bardzo dobry środek, nazywa sie napęd soniczny ;)
Co do magnetyzerów to słycszałem że koszt zamontowania zwraca się już po 8 latach eksploatacji ;)
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
|
|
|
 |