Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Nietypowy QWIZ na wesoło :))
Autor Wiadomość
macq
Gość
Wysłany: 2005-08-05, 07:19   

Co za pech ! Mam już reczny, wszystkie światła i nic nie odpada :P Oczywiście w takim stanie narazie trab po drogach sie nie porusza. W nastepnym tygodniu bedzie git. A z tego co zapomniałem to nieważna gaśnica, łysy zapas, trójkąt taki jakby go nie było, ale za to hample luksus hamuje lepiej niz w suzuki brata ;] (ale głeboko pedał wpada) aha mam jeszcze niebieskie postojówki i podświetlenie rejestracji, w nocy zdziwko łapie jak coś mruga spod maski- świecące fajki od motoru

Mutos
Gość
Wysłany: 2005-08-07, 13:42   

Brak przeglądu
niesprawny prędkościomierz
nieszczelny ryczący wydech
szalony kierowca
brak tylniej lampy przeciwmgielnej (jest ale nie działa)
brak swiateł drogowych (mam tylk postojowe i mijania)
kierowca wariat
brak tablicy rejestracyjnej z przodu (nie chce mi się przykręcić)
luźno zwisające kabelki w kabinie
kierowca kamikaze

Kędzior
Gość
Wysłany: 2005-08-08, 10:10   

skąd wiedziałem że mój rumpel wygra :D:D:D

macq
Gość
Wysłany: 2005-08-08, 18:31   

Wczoraj odpadł mi przycisk od ręcznego- hamucec spuszczam śrubokretem. Odpadła mi również rejestracja z tyłu (jechałem po ornym polu- nie mowcie ze katuje traba nie wiedziałem, że zaorali droge, bylo bardzo mokro, więc wycofać już się nie dało) Hehe fajnie sie ludzie gapili jak testowałem przyspieszenie mojego bolida. Wyszło mi ze 25 s do 60tki (byłoby szybciej gdyby nie próg zwalniający, teren troche pod góre i bałem sie, że nie wychamuje) Aha grzesiek- gaznik Ci sie rozpuszcza ?!? :P

macq
Gość
Wysłany: 2005-08-08, 18:37   

A co do trabantowego kamikaze to jazda trabem po kostki w wodzie (woda w samochodzie oczywiście- stał z miesiacw naprawie) bez wykladzin rozrusznika obic itp (tyle ze ja nie prowadzilem-bylem pasazerem). Jazde bez hamulców i zgubienie koła przemilcze, bo to zaliczył chyba każdy

robak
Gość
Wysłany: 2005-08-08, 20:21   

a ja bede oryginalny i powiem ze mam wszystko cacy i mi nie moga zabrac dowodu za nic oprocz tlumika, brewek, niebieskich postojowek, wydechu z homolka na inne auto, strobo w lampach s przodu i sitka zamiast srodkowego tlumika ;p brak recznego w moich autach to standard wiec nie licze i zapiecie pasa kierowcy tez nigdy nie dzialalo w zadnym z moich Trabow :> wniosek: tak ma byc i dowodu zabrac nie mozna :P

Marcin/niutek
Gość
Wysłany: 2005-08-08, 21:24   

No to panowie faktycznie macie powody do radości. A nie wqrwiaja was te niedomagania. Mnie osobiście jak czegoś nie ma zajebiście drażni. Ostatnio sie wkurwiłem bo kumpel zgubił mi miarke do paliwa której nigdy nie uzywam ale była a nie ma.

macq
Gość
Wysłany: 2005-08-09, 14:10   

marcin: żebyś wiedział jak to wkurwia chce zaciagnac reczny a dupa. Ale i tak jest lepiej niż np. rok temu kiedy niewiele poza silnikiem chodziło jak należy

Benek
Gość
Wysłany: 2005-08-09, 17:57   

no no pozazdroscic! a w moim Trabie wszystko jest na swoim miejscu,nic nie odpada! procz kilku pociagniec lakieru (wandale uszkodzili mi dach) jest ok i na przegladzie byli w szoku :)

Karol "MaxXx&
Gość
Wysłany: 2005-08-10, 16:57   

zawsze znajda sie malkontenic :/ a masz polski atest na te biale klosze??

macq
Gość
Wysłany: 2005-08-10, 20:19   

Czyli tobie benek rowniez moga zabrac dowod:P(podejrzewam ze atestu nie masz). Zreszta jak chca to i tak zabiora dowodzik chocby za brak podswietlenie rejestracji czy inne takie

Marcin/niutek
Gość
Wysłany: 2005-08-10, 20:33   

Zalezy też na kogo się trafi. Bo jak bedzie jakis porzadny gliniarz to na upomnieniu się skonczy. A dowód moga nawet za brak apteczki lub trójkąta zabrać bo to powinno się znajdować na wyposażeniu tak jak gaśnica. Mi np. chcieli zabrać za halogeny które były zamocowane w oryginalnych otworach bo tworzą trójkąt z przednimi lampami i za wystający 2 cm poza zderzak tylni tłumik.

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2005-08-10, 21:05   

Apteczka NIE jest wymagana w samochodzie osobowym do uzytku wlasnego (nie taksowka) wiec dowodu za to zabrac nie moga.

macq
Gość
Wysłany: 2005-08-10, 21:27   

za trójkąt i gaśnice jest z tego co pamiętam upomnienie albo 50 peelenow

Marcin/Niutek
Gość
Wysłany: 2005-08-10, 21:43   

a co powiecie na newsa ze kumplowi zabrali dowód za brak koła zapasowego?? ale to był maluch i chyba nie ma pytań :)))))

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi