Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[601] strasznie slaby ledwo chodzi
Autor Wiadomość
Bart
Gość
Wysłany: 2004-08-06, 22:05   

ciekawe ile wazy taki zapchany tłumik?? dwa razy wiecej niz normalnie ?? i ciekawe ile przepuszcza spalin... jak nie chcesz udusic trabanta to zrob tak jak pisali JaJer, WLADZIO
PoZdRaWiAm

Grzesiek N.
Gość
Wysłany: 2004-08-07, 08:32   

Dwa, trzy razy więcej u mnie.

Gizmo
Gość
Wysłany: 2004-08-07, 11:22   

tylko ze problem jest z odkreceniem tego tlumika bo niemam kanalu a ciezko mi bedzie tam wlezc. a tak pozatym to strasznie kopci. a jesli bym go juz zdjol to czym go przeczyscic?

Grzesiek N.
Gość
Wysłany: 2004-08-08, 07:33   

Najlepiej wymienić (szczególnie jak są dziury). Ja wymieniłem na nowy fiatowski. Koszt: 10zł. Można tłumik wypalić, rozebrać itd., ale czy to się opłaci?

Paweł Filipczak
Gość
Wysłany: 2004-08-08, 12:37   

tylko ze problem jest z odkreceniem tego tlumika

To odlacz po prostu rure od przedniego tlumika i zobacz jak jezdzi.

Zbyszek 601
Gość
Wysłany: 2004-08-09, 08:07   

Najlepiej wymienić (szczególnie jak są dziury). Ja wymieniłem na nowy fiatowski. Koszt: 10zł. Można tłumik wypalić, rozebrać itd., ale czy to się opłaci?

Opłaci się, opłaci, o ile nie ma dziur. Rozginasz tłumik po obwodzie, rozpoławiasz, wyciągasz skamielinę, wycinasz przegrodę składasz, zaginasz i delektujesz się życiem. Ja po tej operacji nie poznaję samochodu! Druga młodość!!! Koszt: 0 zł. Tłumik bez problemu zdejmiesz kładąc się pod samochodem, nawet bez używania lewarka, no chyba, że masz sklepany resor i stoi 2 cm nad ziemią. Powodzenia!

Gizmo
Gość
Wysłany: 2004-08-17, 21:39   

no mieliscie racje to tlumik. tylko mam problemy z porozginaniem go. 2 dluzsze boki ida bez problemu a 2 krotsze na ktorych sa mocowania do podwozia nie chca sie odgiac. zastanawiam sie nad kupnem nowego tlumika tylko niewiem czy dostane go gdzies u nas w sklepie. moze wiecie od czego tlumik bylby zastepczy i nie bylo by problemow z podpieciem?

Grzesiek N.
Gość
Wysłany: 2004-08-17, 22:01   

FSO Polski Fiat 125p.
tu to pisze

Gizmo
Gość
Wysłany: 2004-08-18, 15:20   

dzis zamowilem oryginalny tlumik. jutro bede mial. pan w sklepie powiedzial ze bedzie kosztowal do 40zl.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi