|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
[OT] Germanstyle |
| Autor |
Wiadomość |
Newwer
Gość
|
Wysłany: 2004-06-28, 00:19
|
|
|
zgadzam sie(co do tych zderzaków od innych fur smiech na sali) z trabi23, ja kazda złotówke wydaje na traba, choć ciagle mam braki i mało jezdze bo wacha droga i drogi urywaja mi zderzaki:((((
nigdy nie wyjdzie trabi23 nigdy mozna tylko zepsuć!! |
|
|
|
 |
Wojtuś D
Gość
|
Wysłany: 2004-06-28, 22:34
|
|
|
| Panowie, mam pytanie, ne które bycmoze ktoś udzieli mi odpowiedzi - dotyczy ono wlasnie germanstyle, choc niekoniecznie, ogółem tuningu.Dlaczego wlasciciele samochodów tuningowanych (spotkalem rowniez trabanty ) przerabiając je, usuwają klamki, listewki czyszczą tyle klapy,(efektownie zresztą) ale dlaczego juz nie wytną dziury w zderzaku na rejestracje, tylko "przypluwają " je na zderzak, do tego strasząc lampkami oswietlającymi z jakieos np żuka???? czy ktos to rozumie? Bo ja jakoś tego pojąć nie moge... |
|
|
|
 |
trabi23
Gość
|
Wysłany: 2004-06-29, 09:13
|
|
|
| wojtek ja tez kego nie zrozumiem u mnie w miesci jezdzil fajny malarek na glebie lakierek miodzio i gosc pomyslal i zrobil efektowna wneke na blachy i podswietlenie nie straszylo takze zdaza sie ale powiem wiecej ze widzialem tpo tylko raz i do tej pory mi sie nie zdarzylo :( |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|