Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Kto mnie mijał w Katowicach?!
Autor Wiadomość
Alan
Gość
Wysłany: 2005-07-28, 10:57   

Cześć.
Jadę sobie w niedzielę (24.07) przez Katowice a tu dogania mnie na dwupasmówce czarny (chyba) Opel-Manta i miła babeczka zza okna macha i usmiecha się do mnie wraz ze swym kierowcą. Pomachaliśmy sobie, oni mnie wyprzedzili i pod światłami kierowca wystawił przez okno czerwony kubek z napisem 'DDR' i grafiką Trabanta oraz logiem "Cartoon Trabant"! Pytali się (w czasie jazdy na dwupasmówce) skąd jestem i dokąd lecę, ale akurat był rozjazd, Oni lecieli gdzieś prosto a ja odbijałem na Tychy.

KTO TO Z WAS BYŁ? Bo z twarzy nie znam...

robak
Gość
Wysłany: 2005-07-28, 21:04   

ehh... myslalem juz ze bedzie chodzilo o poniedzialkowe mijanie sie, bo w poniedzialek ja poginalem tam po katowicach ladniusim 1.3 kartonem niekoniecznie z hamulcami :P

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-08-01, 14:53   

Ja bym stawiał na Leeloo i Clarka, ale niech się sami przyznają. PzDDR :)))

Lokata
Gość
Wysłany: 2005-08-01, 17:39   

To byli Leeloo & Clark, chwalili się że spotkali w Katowicach na trasie trabanciarzy i machali do nich kubkiem.

Leeloo
Gość
Wysłany: 2005-08-02, 22:10   

Hej Alan Tomek ;))
tak to my ;)
machaliśmy wam bo własnie wracalismy sobie do domciu i zawsze jak mamy okazję pogadać z trabanciarzami to nie omieszkamy jej wykorzystać ;) A że zdarzyło się to na trasie szybkiego ruchu..... tez można pogadać hahhaha
(rety tylko na mnie nie krzyczcie, że to niebezpieczne - sentyment do trabów jest sielniejszy od zdrowego rozsądku)
Pozdrwawiamy więc was serdecznie i mamy nadzieję, że jeszcze kiedyś na drodze się spotkamy. Na pewno znów pozDDRowię ;)
Wyjaśnienie - mój kierowca to mój maż Clark ;)
auto - rzeczywiście opel manta
Przeprosiny - za to, że zagadałam i przegapilibyście zjazd ;)
Ściskamy mocno i do zobaczenia na trasie (bądź na jakimś zlocie lub spotkaniu (trabantowym oczywiście))
Leeloo&Clark

Alan
Gość
Wysłany: 2005-08-03, 11:26   

Ha! Dzięki za odezwanie się :-)

Wybaczcie, ale nie znałem Was z widzenia i nie mogłem skumać kim jesteście. Dopiero ten czerwony kubek dał mi do zrozumienia o co Wam chodziło :-D Wiesz, jak człowiek jedzie Trabantem w trasie, to masa ludzi kiwa, pozdrawia i uśmiecha się - przyjąłem Was za kolejnych ludków którym się Trabancik podoba. No, ale ten kubek za oknem wrócił mnie "na włąściwe tory". Potem do wieczora kombinowałem kim byliście, bo takie kubki ma specyficzna grupa ludzi (też mam :-) ).
Leciałem z siostrą i jej synem na taki mały wypad po południowej Polsce - Katowice, Oświęcim, Wadowice, Kraków, Wieliczka itp. Jeszcze w tych rejonach nie byłem (wstyd!) i trzeba było się tam wybrać. Co roku gdzieś się wybieram, w 2004 były to Mazury, teraz Śląsk i Małopolska, za rok... nie wiem, może Lubuskie? Więc co roku można mnie gdzieś w Polsce spotkać :-D

Miło było się spiknąć na traasie, niestety nie zdążyłem odpowiedzieć gdzie jedziemy (co nadrabiam teraz) - jak sami wiecie, mało nie przeleciałem zjazdu :-D

Pozdrówka i do zobaczenia gdzieś na zlotach w Polsce.

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-08-03, 16:47   

Podróż po Polsce to dobra okazja do spotkań z ludźmi, których znamy z forum i nie tylko. Nawet na parę minut, przy herbatce i papierosku. Dobrze mówię??

robak
Gość
Wysłany: 2005-08-08, 20:25   

dlatego proponuje zrobic podwieszony temat w stylu "jutro jade trasa... o godzinie... wyjezdzam z..." i podawac do siebie namiary jakies, czy ma CB etc.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi