Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Szukam lakiernika z 3Miasta
Autor Wiadomość
Bart
Gość
Wysłany: 2004-04-06, 09:41   

Temat oklepany, szukalem w starych postach...ale adresow nie znalazlem...
Konkretne pytanie : "adres lub telefon do lakiernika z Trojmiasta ktory pomaluje mi trabanta, oczywiscie tanio"
Oczekuje konkretnej odpowiedzi: "gdzie, jak, ile i kiedy :D "
Z gory serdeczne dzieki

Pawel "lyssy&
Gość
Wysłany: 2004-04-06, 11:17   

wywiez traba na kaszuby - bedzie taniej. w trojmiescie jest drogo...

Papryczka2003
Gość
Wysłany: 2004-04-06, 16:22   

ja maluje trabika kombi na Niwkach poznałem tak super lakiernika naprawde ładnie robi i nie traktuje aut jak masówki szybko byle było cena 1300zł

Bart
Gość
Wysłany: 2004-04-06, 16:31   

ok. a jakis telefon, adres ??

Papryczka2003
Gość
Wysłany: 2004-04-06, 22:31   

zkontaktuj sie ze mna na gg jestem za wsze po 22 pozdrawiam

Michał Olejniczak
Gość
Wysłany: 2004-04-07, 06:33   

Paweł ma rację najlepiej szukać poza 3City. Ja ma dwoch ale ten jeden powiedział że trabów już nie robi (po moim szerszeniu ;o))
A drugi za Transita wziął 2500 (z jego materiałami + reperaturki) to jest jakieś 7 km odemnie (nie pamiętam jak się ta wieś nazywa. Spisze dzisiaj z ramki numer i jutro go tu wpiszę.

Pawel "lyssy&
Gość
Wysłany: 2004-04-07, 07:03   

ja dalem 1000 za calosc - lakierowanie + farba. wyszlo calkiem niezle... biorac pod uwage cene to zajebiscie...
daj mi maila wieczorem to Tobie nr tel podam...
lakiernia jest w kleszczewie (kolo starogardu gdanskiego)

Michał Olejniczak
Gość
Wysłany: 2004-04-07, 11:00   

Mam, przypomniało mi się jak nazywa ta miejscowość gdzie Transita robiliśmy Miszewko. Myślę że za Traba dużo nie wezmą, jak sie dowiadywałem o swoje Tipo to za całkowita zmianę koloru (met o grubym ziarnir), zaspawanie klamek, gładką tylną klapę, pomalowanie zderzaków i beadlook gostek powiedział że około 2->2,5 tyś góra (a roboty najwiecej to jest z tylną klapą bo plastikowa ;o) no i oczywiście materiały ich). Ale zmieniła mi się koncepcja i malowania nie będzie ;(
Myślę że za traba więcej jak 1000zł nie bedą chcieli

Bart
Gość
Wysłany: 2004-04-07, 12:12   

Za TE i za wszystkie INNE odpowiedzi serdecznie dziekuje,moj e-mail bartoszr@wp.pl dla TYCH co chca napisac :-) )

Michał Olejniczak
Gość
Wysłany: 2004-04-13, 06:38   

Zgodnie z obietnicą, tel 681-89-80 Miszewko. Robią tanio i dobrze.

Robert
Gość
Wysłany: 2004-04-13, 10:38   

Ja malowalem kiedys blotnik i drzwi (po tym jak mialem bliskie spotkanie ze skoda) na meksyku.Facet jak na tamtejsze warunki maluje dobrze i ma niskie ceny. Za wyzej wspomniana usluge wzial 80zl . Pytalem o koszt malowania calego auta i mowil ze od 800zl(zalezy od lakieru),ale bylo to ok rok temu. Ulicy dokladnie nie znam ale jadac z rumi ul.hutnicza po prawej mijasz przejazd kolejowy i zaczyna sie "meksyk" praktycznie jak skoncza sie zabudowania (ok 300m)skrecasz w prawo i jedziesz prawie do samych torow . Skrecasz w przedostatnia uliczke w prawo ma ona szerokosc ok 2m i widzisz od razu warsztat -to tu. Wiem ze moj opis brzmi niezrozumiale wiec jezeli bedziesz mial ochote to moge cie tam zaprowadzic. Pozdrawiam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi