|
[601]A wiecie że... |
| Autor |
Wiadomość |
Ciosu
Gość
|
Wysłany: 2004-04-14, 11:19
|
|
|
| Z tym gazem do 601 to lekka palma. 2000 zł, a kiedy to się wróci ???. GAZOLINA TO JEST TO !!! I czy na stacjach nie mogli by czegoś takiego sprzedawać ? Aaaaaa zapomniałem o dziurze w budżecie. :)) |
|
|
|
 |
MaxXx
Gość
|
Wysłany: 2004-04-14, 20:34
|
|
|
znam kolesia któego trabi po dziadku zrobił 130 tyś!!! ale nie wiem na ile to pewne...
Co do gorszych paliw to właśnie w Syrence i Wartbim tak nie szkodzą bo tam jest watercooling i nie przegrzeje się tak łatwo motoru... |
|
|
|
 |
Robek
Gość
|
Wysłany: 2004-04-14, 21:38
|
|
|
| Watercooling watercoolingiem, ale nie ma to jak dobry olej;) Nie mixol, ale mobil;) |
|
|
|
 |
krzysztof kotecki
Gość
|
Wysłany: 2004-04-15, 07:48
|
|
|
Witam juz raz prosilem o0 odpowiedz,wiec zapytam jeszce raz-CO TO JEST TA GAZOLINA?
Umnie nikt o czyms takim w zyciu nie slyszal .PZDDR |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-04-15, 18:42
|
|
|
| Prosta rada: uzyj funkcji szukaj, albo poszukaj w internecie... |
|
|
|
 |
krzysztof kotecki
Gość
|
Wysłany: 2004-04-15, 21:56
|
|
|
| No to mi pomogles jak cholera.Mam nadzieje ze znajdzie sie jescze ktos komu sie zechce.PZDDR |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
|
|
|
 |
krzysztof kotecki
Gość
|
Wysłany: 2004-04-16, 08:50
|
|
|
| I tyle co przeczytalem to nic nie wiem czyli skad to latwia? jak to sie nazywa handlowo? bo nawet w wytworni farb i rozpuszcalnikow u mnie nikt o tym nie wIe a moze nie chce mowic,ja kiedys smigalem na toluenie ale to w zimie trzeba bylo patenty robic zeby zapalil trzeba bylo gaznik ogrzewac,a jak jest z gazolina?PZDDR |
|
|
|
 |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2004-04-16, 09:46
|
|
|
| na gazolinie odpala normalnie |
|
|
|
 |
JaJer
Gość
|
Wysłany: 2004-04-17, 09:05
|
|
|
No to mi pomogles jak cholera.Mam nadzieje ze znajdzie sie jescze ktos komu sie zechce.PZDDR
Wydaje się, że najbardziej Tobie powinno się chcieć skoro jesteś zainteresowany!!!
Krzysztofie - paluszki na klawiaturę i jazda. Pamiętaj o włączeniu komputera. |
|
|
|
 |
krzysztof kotecki
Gość
|
Wysłany: 2004-04-17, 09:19
|
|
|
| Wiem jestem zainteresowany ale sama nazwa chemiczna nic mi nie mowi wiec dzieki serdeczne za tak konkretne odpowiedzi korzystalem z linkow ktore podeslano wczesniej ale nic nowego mi to nie dalo-czy polowa ludzi korzystajacych z forum mysli tylko jak zjechac kogos kto che sie czegos dowiedziec,Ale wiem ze sa tez i zyczliwi bezinteresowni, ktorzy pomoga i powiedza cos konkretnego.PZDDR |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-04-17, 09:58
|
|
|
Wiem jestem zainteresowany ale sama nazwa chemiczna nic mi nie mowi wiec dzieki serdeczne za tak konkretne odpowiedzi
Ales delikatny! Nie przesadzaj.
Moze bys laskawie napisal w takim razie czego sie chcesz dokladnie dowiedziec...
(Autor: krzysztof kotecki:: CO TO JEST TA GAZOLINA? Umnie nikt o czyms takim w zyciu nie slyszal)
korzystalem z linkow ktore podeslano wczesniej ale nic nowego mi to nie dalo
A czemu bzdury piszesz - przeciez napisales ze nic nie wiesz o gazolinie, wiec jednak czegos sie dowiedziales - brak tu logiki...
czy polowa ludzi korzystajacych z forum mysli tylko jak zjechac kogos kto che sie czegos dowiedziec, Ale wiem ze sa tez i zyczliwi bezinteresowni, ktorzy pomoga i powiedza cos konkretnego.
Przeginasz! Napisalismy Ci w dobrej wierze jak mozesz dowiedziec sie czegos o gazolinie, a Ty jeszcze nas obrazasz?
Zwariowales czlowieku? Tak sie nie robi!!!
Malo konkretnego bylo w tych linkach? O co Ci chodzi??
O zapach gazoliny w e-mailu czy co? ;)) |
|
|
|
 |
Oizo
Gość
|
Wysłany: 2004-04-17, 20:15
|
|
|
Dziś byłem po gazolinę więc jestem w temacie i mogę poinformować, że:
I Długie kolejki (4-5 aut) przed dystrybutorem świadczą o tym, że gazolina to dobre paliwo i nikt się nie uskarża.
II Towar rozprowadzają w odległości 40 m od rafinerii która destyluje gazolinę z ropy która pochodzi z okolicznych szybów.
III Przed sprzedażą musisz podpisać oświadczenie o tym, że nie będziesz używał gazoliny jako paliwo samochodowe a poza tym należy podać do jakiego celu będzie wykorzystana.
IV W okolicy za wszystkimi maluchami i Wardburgami unosi się smród gazoliny.
V Gazoliny nie można używać jako paliwo samochodowe ponieważ nie jest pobierany od niej podatek co prowadzi do strat skarbu państwa. |
|
|
|
 |
Maciek Chybiński
Gość
|
Wysłany: 2004-04-17, 21:35
|
|
|
Co do punktu piatego to kto sie tym przejmuje ?? :P
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
trabi23
Gość
|
Wysłany: 2004-04-17, 21:45
|
|
|
a po ile u macie te gazoline??
ja tam nie mam takich problemow z tego wzgledu ze mieszkam 10 km od ukrainy a tak juz panowie sasidzi przywoza u95 po 2.50 no nawet po 2.20 |
|
|
|
 |
|
|