Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[601]A wiecie że...
Autor Wiadomość
Ciosu
Gość
Wysłany: 2004-04-14, 11:19   

Z tym gazem do 601 to lekka palma. 2000 zł, a kiedy to się wróci ???. GAZOLINA TO JEST TO !!! I czy na stacjach nie mogli by czegoś takiego sprzedawać ? Aaaaaa zapomniałem o dziurze w budżecie. :))

MaxXx
Gość
Wysłany: 2004-04-14, 20:34   

znam kolesia któego trabi po dziadku zrobił 130 tyś!!! ale nie wiem na ile to pewne...
Co do gorszych paliw to właśnie w Syrence i Wartbim tak nie szkodzą bo tam jest watercooling i nie przegrzeje się tak łatwo motoru...

Robek
Gość
Wysłany: 2004-04-14, 21:38   

Watercooling watercoolingiem, ale nie ma to jak dobry olej;) Nie mixol, ale mobil;)

krzysztof kotecki
Gość
Wysłany: 2004-04-15, 07:48   

Witam juz raz prosilem o0 odpowiedz,wiec zapytam jeszce raz-CO TO JEST TA GAZOLINA?
Umnie nikt o czyms takim w zyciu nie slyszal .PZDDR

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-04-15, 18:42   

Prosta rada: uzyj funkcji szukaj, albo poszukaj w internecie...

krzysztof kotecki
Gość
Wysłany: 2004-04-15, 21:56   

No to mi pomogles jak cholera.Mam nadzieje ze znajdzie sie jescze ktos komu sie zechce.PZDDR

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-04-16, 08:29   

Oj Krzysztofie... rece opadaja!
Pomoglem wystarczajaco, a skoro nie chce Ci sie z takiej rady skorzystac...

Wystarczy wpisac np. w google "gazolina", albo w jakiejkolwiek innej wyszukiwarce - czy to jest taki problem????

http://www.google.pl/sear...l=pl&lr=lang_pl

http://wiem.onet.pl/wiem/002b52.html

na Forum:
http://forum.cartoontraba...hr=28048#M28425

http://forum.cartoontraba...hr=25628#M25976

krzysztof kotecki
Gość
Wysłany: 2004-04-16, 08:50   

I tyle co przeczytalem to nic nie wiem czyli skad to latwia? jak to sie nazywa handlowo? bo nawet w wytworni farb i rozpuszcalnikow u mnie nikt o tym nie wIe a moze nie chce mowic,ja kiedys smigalem na toluenie ale to w zimie trzeba bylo patenty robic zeby zapalil trzeba bylo gaznik ogrzewac,a jak jest z gazolina?PZDDR

picia353
Gość
Wysłany: 2004-04-16, 09:46   

na gazolinie odpala normalnie

JaJer
Gość
Wysłany: 2004-04-17, 09:05   

No to mi pomogles jak cholera.Mam nadzieje ze znajdzie sie jescze ktos komu sie zechce.PZDDR

Wydaje się, że najbardziej Tobie powinno się chcieć skoro jesteś zainteresowany!!!

Krzysztofie - paluszki na klawiaturę i jazda. Pamiętaj o włączeniu komputera.

krzysztof kotecki
Gość
Wysłany: 2004-04-17, 09:19   

Wiem jestem zainteresowany ale sama nazwa chemiczna nic mi nie mowi wiec dzieki serdeczne za tak konkretne odpowiedzi korzystalem z linkow ktore podeslano wczesniej ale nic nowego mi to nie dalo-czy polowa ludzi korzystajacych z forum mysli tylko jak zjechac kogos kto che sie czegos dowiedziec,Ale wiem ze sa tez i zyczliwi bezinteresowni, ktorzy pomoga i powiedza cos konkretnego.PZDDR

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-04-17, 09:58   

Wiem jestem zainteresowany ale sama nazwa chemiczna nic mi nie mowi wiec dzieki serdeczne za tak konkretne odpowiedzi

Ales delikatny! Nie przesadzaj.
Moze bys laskawie napisal w takim razie czego sie chcesz dokladnie dowiedziec...
(Autor: krzysztof kotecki:: CO TO JEST TA GAZOLINA? Umnie nikt o czyms takim w zyciu nie slyszal)

korzystalem z linkow ktore podeslano wczesniej ale nic nowego mi to nie dalo

A czemu bzdury piszesz - przeciez napisales ze nic nie wiesz o gazolinie, wiec jednak czegos sie dowiedziales - brak tu logiki...

czy polowa ludzi korzystajacych z forum mysli tylko jak zjechac kogos kto che sie czegos dowiedziec, Ale wiem ze sa tez i zyczliwi bezinteresowni, ktorzy pomoga i powiedza cos konkretnego.

Przeginasz! Napisalismy Ci w dobrej wierze jak mozesz dowiedziec sie czegos o gazolinie, a Ty jeszcze nas obrazasz?
Zwariowales czlowieku? Tak sie nie robi!!!

Malo konkretnego bylo w tych linkach? O co Ci chodzi??
O zapach gazoliny w e-mailu czy co? ;))

Oizo
Gość
Wysłany: 2004-04-17, 20:15   

Dziś byłem po gazolinę więc jestem w temacie i mogę poinformować, że:
I Długie kolejki (4-5 aut) przed dystrybutorem świadczą o tym, że gazolina to dobre paliwo i nikt się nie uskarża.
II Towar rozprowadzają w odległości 40 m od rafinerii która destyluje gazolinę z ropy która pochodzi z okolicznych szybów.
III Przed sprzedażą musisz podpisać oświadczenie o tym, że nie będziesz używał gazoliny jako paliwo samochodowe a poza tym należy podać do jakiego celu będzie wykorzystana.
IV W okolicy za wszystkimi maluchami i Wardburgami unosi się smród gazoliny.
V Gazoliny nie można używać jako paliwo samochodowe ponieważ nie jest pobierany od niej podatek co prowadzi do strat skarbu państwa.

Maciek Chybiński
Gość
Wysłany: 2004-04-17, 21:35   

Co do punktu piatego to kto sie tym przejmuje ?? :P

Pozdrawiam

trabi23
Gość
Wysłany: 2004-04-17, 21:45   

a po ile u macie te gazoline??
ja tam nie mam takich problemow z tego wzgledu ze mieszkam 10 km od ukrainy a tak juz panowie sasidzi przywoza u95 po 2.50 no nawet po 2.20

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi