|
[601] Wzor matematyczny.... |
| Autor |
Wiadomość |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2004-04-30, 13:21
|
|
|
mój jest prostszy
dzielisz ilość litrów przez 50 (w przypadku 1:50 przez 40 przy 1:40 przez 33 przy 1:33 itd.)
proste jak budowa Trabanta.
DDR
ps. all rights reserved :P
aha temat jest troszkę przygłupi, bo jak nie wiesz jak oleju nalac to powodzenia... |
|
|
|
 |
Maciek Chybiński
Gość
|
Wysłany: 2004-04-30, 14:46
|
|
|
Lol nie rozumiem Wam jestescie troche dziwni... :/ i co macie cos do mojej matematyki czy fizyki ?? Widze ze zbytnio lubiany tu nie jestem :/
3mta sie !!
Pozdrawiam !! |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2004-04-30, 17:33
|
|
|
| eeeee tam, ja zawsze leję 5, 10 albo 20 i zawsze wiem ile trza wlac oleju :P |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2004-04-30, 18:47
|
|
|
mój jest prostszy
dzielisz ilość litrów przez 50 (w przypadku 1:50 przez 40 przy 1:40 przez 33 przy 1:33 itd.)
proste jak budowa Trabanta
No akurat jakos mi to nie uprościło ale co tam nie będę sie z wami kłócił. Ja sie martwie ile bedziemy czekać na kolejna podwyżkę i czy bede w stanie zapewnić godne warunki dla mojego samochodu po tym wielkim wejściu do unii za 4 godziny. Bo czuje ze długo nie będziemy czekać na wyrównanie cen z unijnymi. Jasne że mówią że cena sie nie zmieni ale to nie brzmi wiarygodnie wg. mnie. a przy okazji czy ktoś mógłby potwierdzić plotkę która usłyszałem że rzekomo mają wprowadzić jakieś podatki od stopnia emisji spalin do atmosfery. Czy to prawda czy poprostu kolejna plotka. Pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
 |
Leeloo
Gość
|
Wysłany: 2004-04-30, 20:50
|
|
|
rety "Chybol" tyle czasy co poświęciłes na przeglądanie tego tematu, pisanie i denerwowanie się, to jakbyś nie był taki leniwy to byś mógł napisać pracę doktorancką na temat proporcji Mixolu do benzyny. Człowieku! Więcej samozaparcia!!
I nie bluzgaj nikogo, bo już kilka osób Ci podpowiedziało o co loto a Ty się wściekasz i obrazasz:( dziecinada
proponuję zamknąć temat
DDR |
|
|
|
 |
Maciek Chybiński
Gość
|
Wysłany: 2004-05-01, 05:08
|
|
|
Leeloo na prace doktorska to ja mam jeszcze czas ;p przyjdzi i ja tez sie napisze :) ale ja sie nie wsciekam tylko nie lubie jak ktos ma cos do mnie...dziekuje bardzo wszystkim ze odpisali :)
Pozdrawiam !! |
|
|
|
 |
Leeloo
Gość
|
Wysłany: 2004-05-01, 20:44
|
|
|
Maciek - i teraz pokazałes ładną postawę:) Tak 3maj!!:))))
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kuzyn
Gość
|
Wysłany: 2004-05-02, 07:57
|
|
|
Maciek z takim pytaniem jak zadałeś zastanawiam się jak ty przeszedłeś przed szkołe. To tak jabyś się pytał ile masz posłodzić cherbaty jak ci zabrakło centymetr wody do końca kubka (ma ktoś na to wzór? Średnica kubka wewnątrz 78mm ;) ).
Jak nalejesz 10 ml w tą czy w tą to żadnej róznicy to nie zrobi... |
|
|
|
 |
Maciek Chybiński
Gość
|
Wysłany: 2004-05-02, 08:03
|
|
|
Kuzyn jesli chodzi o ta herbate to dosyc powazny temat :) wzor to by trzeba bylo pewno sprawdzac z indukcji matematycznej ale ja takiego niestety nie znam :)
Pozdrawiam!! |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2004-05-02, 11:13
|
|
|