|
H4 |
| Autor |
Wiadomość |
Piotrek
Gość
|
Wysłany: 2002-11-11, 00:48
|
|
|
| A ja chcialbym polecic wszystkim wymiane zwyklych zarowek halogenowych H4 na nieco, moim zdaniem, lepsze philips visionplus. efekt nie do porownania :) jazda noca to teraz calkowita przyjemnosc. naprawde polecam. |
|
|
|
 |
Robert "Kojot"
Gość
|
Wysłany: 2002-11-11, 02:55
|
|
|
A ile taka przyjemność kosztuje ?
[%sig%] |
|
|
|
 |
Piotrek
Gość
|
Wysłany: 2002-11-11, 12:07
|
|
|
| 26.5 PLN/sztuka, troszke drogo, ale mniejsza z tym :) |
|
|
|
 |
Paweł Filipczak
Gość
|
Wysłany: 2002-11-11, 13:00
|
|
|
Na czym ta przyjemnosc polega? Swieca na rozowo czy co?
[%sig%] |
|
|
|
 |
Piotrek
Gość
|
Wysłany: 2002-11-11, 14:41
|
|
|
rozowo to tylko w jednym miejscu jest :)... jest poprostu wiecej swiatla, swiatla maja dalszy zasieg przy tym samym poborze pradu (55/60W). wg. producenta tego swiatla jest 50%wiecej, barwa swiatla jest bardziej zimna (kolor lekko wpadajacy w niebieski, noca swiatlo jest bardziej "dzienne" - kto chce jeszcze bardziej niebieskie moze zapodac sobie philips bluevision - tez fajna sprawa. rozowych jak do tej pory nie spotkalem. wracajac do tej przyjemnosci - przyjemniej sie jedzie jezeli wiecej widac - "taaa lepiej jak jest wiecej..."
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Paweł Filipczak
Gość
|
Wysłany: 2002-11-11, 16:11
|
|
|
Rozumiem. A jak z oslepianiem jadacych z naprzeciwka? Nie raza zbytnio?
[%sig%] |
|
|
|
 |
Piotrek
Gość
|
Wysłany: 2002-11-11, 16:36
|
|
|
| przy dobrze ustawionych swiatlach nie powinno byc klopotu, mi przynajmniej do tej pory nikt nie mrugal. zreszta sa to zarowki z atestem, dopuszczone do stosowania na drogach publicznych |
|
|
|
 |
Phyt0n
Gość
|
Wysłany: 2002-11-12, 16:20
|
|
|
eee .. ja kupilem caly nowy reflektor z zarowkami w srodku za 20zl ... mysle ze i tak bede zadowolony, bo moj niestety byl skorodowany ...
Pozdrowienia!
[%sig%] |
|
|
|
 |
|
|