Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
okragle zdezaki do 601
Autor Wiadomość
qba_601
Gość
Wysłany: 2002-10-16, 21:10   

poszukuje okraglych zderzakow od 601 najchetniej z wawy i w miare jak najtanie z tego wzgeldu ze jestem biednym studentem :)) jak chyba zreszta wszyscy :)
poszukuje ich od dawna ale mnie ostatnio przypililo bo na zlocie w skierniewicach prostowalem mareckiemu z wawy bok :) no i mnie sie zdezaczek razem z przodem cofl :( chcialem to dzis poprostowac ale jak zaczolem prostowac zdezaczek to on chcial mi sie rozpasc a jak juz sie rozpadnie to niebede bez niego jezdzil i chce podmienic jego na takowy okraglutki i wyprostowac przodzik na zakonczenie sezonu . pozdrawiam Qba

Gregory Peck
Gość
Wysłany: 2002-10-16, 21:34   

Czesc qba

Najszczersze wspolczucia.
Tez szukam tak owych zderzakow. Co prawda mam takie zalozone, ale szukam ladniejszych.

[%sig%]

Kuba Kowalewski
Gość
Wysłany: 2002-10-17, 09:37   

Nie znam jeszcze wszystkich, ale chyba jest tu ktos ze Słupska. W Globinie (?) na szrocie stoją takie zderzaki (lekko zwichrowane - nie pogiete). Reszta samochodu tez wydaje sie ok. chociaż juz troche go rozebrali. Moze ktos z okolicy wpadnie na szrot i podrzuci na zlot.
Chyba chcieli za nie 2 x 20 zł ale nie pamiętam.

[%sig%]

arek 353
Gość
Wysłany: 2002-10-17, 20:20   

ty kurde buraku załuz sobie do tej purchawy zwykłe zderzaki bo ty i tak w kogos znowu wyjebiesz byle to niebyłbym ja hehehe a wogle to sprzedaj tego złoma i kup sobie mojego no to narka pomysl o tym niby taki jestes biedny student ale na winiaki ze skarpetki wyciągasz!!!!!!!!!!!

Gregory Peck
Gość
Wysłany: 2002-10-18, 06:37   

AREK 353! Nie bedzie zadnych WINIET "buraku"! My jestesmy normalni i wybierzemy Kaczyniaka,a on pomoze nam usunac Pola i cala inna zgraje. Jak to nie pomorze no to pozostaje tylko strajk trabantami deusuwami - jak nies lysza klaksonow to poczuja, poczuja mixol!

[%sig%]

trabiq14
Gość
Wysłany: 2002-10-18, 14:23   

JA moge zalatwic takie zderzaczki.
szt.2
Qba, mozemy sie dogadac.

trabiq14
Gość
Wysłany: 2002-10-19, 11:34   

Ja w aktualnym momencie posiadam jeden taki zderzaczek.
Miałem go malować, przygotowałem sobie juz miejsce, czas, lakier, nawet go wyczyściłem, ale nie chce mi sie go malowac.
A co z transportem?? ;)

Topik
Gość
Wysłany: 2002-10-29, 12:47   

Qba!!!
Mam taki zderzaczek w dobrym stanie na warsztacie zadzwoń to się umówimy a podrzucę ci go (oczywiście free ty biedny studencie!!!hehehehe)

[%sig%]

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi