Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trabant 1.1 - katalog części
Autor Wiadomość
Paweł Filipczak
Gość
Wysłany: 2002-09-11, 19:51   

Po trzech miesiącach ciężkiej pracy nad publikacją, przygotowałem do sprzedaży katalog częsci do Trabanta 1.1. Książkę można nabyć bezpośrednio u mnie.

Po dodatkowe informacje zapraszam na stronę katalogu http://trabant.taski.com.pl/katalog

Uwaga dla osób jadących na zlot do Skierniewic. Książkę będzie można nabyć u mnie oszczędzając koszta przesyłki. Wiecej informacji na stronie.

Przyznam szczerze, że jeżeli katalog spotka się z zainteresowaniem, przygotuję również katalog dla Trabanta 601.

[%sig%]

Daniel Filipczak
Gość
Wysłany: 2002-09-24, 12:35   

warto kupic:)

[%sig%]

Daniel Filipczak
Gość
Wysłany: 2002-10-04, 18:57   

Drukujemy następną partię więc warto zamawiać, szybko dojdzie.

[%sig%]

Skazoo
Gość
Wysłany: 2002-10-04, 22:48   

Widzę panowie namawiają jak mogą :)) A ja mam takie delikatne pytanko treści raczej moralnej. Czy posiadacie prawa autorskie do tej publikacji ?
Tzn zakładam że jest to przedruk pewnych materiałów (oczywiście jeżeli jest to publikacja w 100% waszego autorstwa to przepraszam :)) I nie to żebym się czepiał, ale jeśli ktos się uprze to może wam namieszać (takie małe ostrzeżenie przed bardzo "prawowitymi" obywatelami :)
A tak na marginesie to jaki rodzaj uszczelniaczy jest stosowany w silniku 601-dynki ? Simmeringi czy uszczelka pierścieniowa ??
U mnie niby była pierścieniowa ale gościu ze sklepu się zarzekał że powinien być simmering i jak go nie założę to będzie ciekło. Nie założyłem i nic nie cieknie bo nie było gdzie założyć tych simmeringów :))

[%sig%]

Paweł Filipczak
Gość
Wysłany: 2002-10-05, 19:16   

Mamy zgode. W nowych wersjach sa pierscienie, w starszych simmeringi. Patrzac na rocznik twojego, ma on pierscienie.

[%sig%]

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi