|
[tuning] wycieraczka patent w 601 |
| Autor |
Wiadomość |
Filuu
Gość
|
Wysłany: 2004-07-06, 21:12
|
|
|
| hehe a ja widzialem raz trabiego z 3ma wycieraczkami.. jak w ciezarowce heh ale calkiem fajnie to wygladalo i dawalo lekka iluzje ze trabi jakby szerszy jest.. a u mnie z wycieraczkami narazie wszystko gra poza tym ze wlacznik sie obluzowal i lata troche i od dolu musze przytrzymac by wlaczyc wycieraczki heh albo lekko nacisnac w dol wlaczajac.. ale juz nad mocowaniem pracuje |
|
|
|
 |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2004-07-07, 01:18
|
|
|
naciskasz galke i w lewo przekrecasz i ja wyjmujesz. potem dokrecasz pierscien trzymajacy i zakladasz galke.
THINK! |
|
|
|
 |
nobel
Gość
|
Wysłany: 2004-07-07, 08:04
|
|
|
a ja juz uporalem sie z wycieruchami...dostalem dzyndzla wystajacego z budy i jakos zlozylem do kupy .
pozostaje przy 2 zamiataczach . |
|
|
|
 |
CaMeL
Gość
|
Wysłany: 2004-07-07, 09:41
|
|
|
Nobel dostales samego bolca? Przeciez on jest na stale zespolony z tym ramieniem w kabinie?! Jak to mozna wymienic i skad dostac taki bolec?
PozDDRawiam! |
|
|
|
 |
nobel
Gość
|
Wysłany: 2004-07-07, 21:09
|
|
|
moze nie o tym bolcu mowimy. ja mowie o tym ktory wystaje z budy i w ktorym rusza sie reszta mechanizmu (tego na ktorym jest mocowane ramie wycieraczki) .
zreszta nie wiem w czym masz problem bo u mnii jest wszystko rozbieralne .
a dostalem od innego traba z 90tego roku.
moze w starszych jest inaczej , nie wiem bo nie kukalem na inne. |
|
|
|
 |
CaMeL
Gość
|
Wysłany: 2004-07-07, 22:44
|
|
|
| Ten samo bolec dokladnie, tylko u mnie jest zintegrowany razem z ramieniem ktore idzie od slniczka :| No nic, rozkrece i pokombinuje, dzieki i pozDDRawiam ;] |
|
|
|
 |
Sergiusz Bytniewski
Gość
|
Wysłany: 2004-07-19, 21:35
|
|
|
| stare traby mają inaczej.... |
|
|
|
 |
Ania Kmieć
Gość
|
Wysłany: 2004-07-27, 12:19
|
|
|
| ... skoro z dwoma wycieraczkami masz ograniczona wydocznosc, co bedzie z jedna? |
|
|
|
 |
|
|