Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
silnik od zastawy
Autor Wiadomość
olowaty
Gość
Wysłany: 2004-01-08, 14:45   

hmm! tak se mysle i wymyśliłem zeby zaaplikowac silnik od zastawy do trampka cała zastawa to koszt 250 zł i są w cniej ładne zderzaki! patrąc na zdjęcia trabiego ze zderzakami od zastawy widze ze pasują na szerokość więc podejrzewam ze rozstaw kół bedzie podobny i nie bedzie za dożo motania z montrzem! z moich obliczeń wynika ze nie bedzie problemu! co wy na ten pomysł z silnikieem? komentujcie radźcie! czekan!!

mtrabant
Gość
Wysłany: 2004-01-08, 14:57   

tez myslalem o tym bo moglem miec za grosze zastawke z ladnym silniczkiem.ale stwierdzilem ze zbyt duzo czasu trzeba na przerobke a auto bylo mi potrzebne.nie wiem jak z resorem - czy zmiesci sie przed? i raczej na wysokosc tez nie na tych sankach,moze cos jak w trampolo?z poloskami chyba nie byloby problemu wiekszego. skrzynie raczej trzebaby tez od zastawy wedlug mnie. jak pomierzyles calosc i wychodzi ze da sie upakowac to znaczy ze sie da. Powodzenia zycze!

Zbyszek 601delux
Gość
Wysłany: 2004-01-08, 15:37   

V4 od zastawy to juz cos by bylo!

olowaty
Gość
Wysłany: 2004-01-08, 15:45   

r4 v4 było w zaporożcu zaporożec to koszt 150 zł jakby kogo to interere

Zbyszek 601delux
Gość
Wysłany: 2004-01-08, 15:47   

Ups, gafa

Heniu Portier
Gość
Wysłany: 2004-01-08, 19:39   

Nie ma sensu...Zastava ma zupelnie inny silnik i zawieche....Szkoda rzezby...A efekt niewiadomy ...

olowaty
Gość
Wysłany: 2004-01-09, 09:17   

hehe jak niemcy mogli od polo wsadzic to czemu nie mozna od zastawy dokonałem oględzin zastawa ma podobną rame pod silnikiem jak trabi miska ojoejowa jest płaska jak deska a co do zawieszenia zawsze mozna wyciąc z zastawy mocowania kolumn i bedzie to mniejwiecej jak w trabipolo

Heniu Portier
Gość
Wysłany: 2004-01-09, 09:33   

Zastava nie ma ramy pod silnikiem...silnik trzyma sie na zakolach bodajze...Mialem Zastave i wiem jak to mniej wiecej wyglada...Mocowania kolumn w Zastavie spelniaja inna funkcje niz w Trabancie,oprocz tych samych...To w zastavie jest jeden z najwazniejszych elementow karoserii...poza tym szczescia zycze w poprawnym spasowaniu ego wszystkiego,jak piszeszz...Nie MA sensu...Jezeli ciac karoserie,to tylko po to aby zapodac cos mocnego...a nie 55 KM z zastavki...Silnk jest dobry,ale to nie to...

olowaty
Gość
Wysłany: 2004-01-09, 09:48   

dobra jakie jeszcze funkcje? prosze napisz
a jesli chodzi o rame to racja jest tylko osłona muj błąd ale chodzi o to ze ma płaską miche a jesli chodzi o cosik mocnego to moze 1.6 z ritmo tc ale to bedzie smok

Grzesiek N.
Gość
Wysłany: 2004-01-09, 21:31   

a może 0,6 z Trabanta?

Arek CB SQ5HAW
Gość
Wysłany: 2004-01-09, 21:56   

a moze 2.0 16V Golf III???????

trabiq14
Gość
Wysłany: 2004-01-09, 23:01   

A moze to, co Dj Miloszowi cyt."jeden, porządny i wysoko ceniony mechanik w Lublinie, jest w stanie wstawić mi 1.8 silnik ;)
Pzdr

Heniu Portier
Gość
Wysłany: 2004-01-10, 00:19   

Wiesz...Wszystko zalezy od zasobnosci Twojego portfela...Masz 1000 zeta-wkladasz silnik 1.3 od Wartgolfa...Masz 10.000 wkladasz silnik od hondy Civic...Masz 100.000 peelenoow wkladasz silnik od Maserati...I tak alej itd............Sorki...Ten temat byl juz tyle razy poruszany,ze nawet nie wiem co pisac...Jezeli chcesz szczegolow,zapraszam na priva,ale nie na GG bo cos sie zesralo i nie dziala...proponuje mail...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi